2777
2789
عنوان

دزد اطلاعات

82 بازدید | 11 پست

یه همکار دارم   ادم تلاشگریه ولی مثلا من یه حرفی میزنم راجب کار میاد برش میداره میره به  سرپرست میگه بارها دیدم ازش بچه ها راه حل مبخوام بدم میاد از همچین ادمهایی از اطلاعات دیگران اینجپر اسنفاده میکنن حس میکنم یه جور سو استفاده اس 

مثلا مطلبی رو من رسبدم بهش چون دوتا دوستیم میگم بهش میبینم میاد  خودش میگه به سرپرست خیلی بدم میاد 

بعد به ذهن خودش ادم ی نیست که از اطلااعت دیگران اسنفاده کنه بدم میاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حلال نصف مشکلات حرف نزدنه والا

اثلا از پقتی شناختمش بدم میاد ازش تا این سو استفاده کن حریص تو که همه ازت تعریف میکنن چرا اطلاعات منو میدزدی خب بزار منم یکم رشد کنم حس خیلی بدی دارم 

اثلا از پقتی شناختمش بدم میاد ازش تا این سو استفاده کن حریص تو که همه ازت تعریف میکنن چرا اطلاعات من ...

حس بد چی داری خو دوبار دیدی این کار کرد دفعه بعد دیگه حواست باشه، بیشتر از اینکه اون مقصر باشه خودتم مقصری، تو حرف خودت نتونی نگه داری از یکی دیگه انتظار داری 

حس بد چی داری خو دوبار دیدی این کار کرد دفعه بعد دیگه حواست باشه، بیشتر از اینکه اون مقصر باشه خودتم ...

اره بخدا هرجا میریم ماموریت همش هی حرف میزنه میخواد بگه نامبر وان منم مرده اینکه ازش تعریف کنن این همه حریص در اینکه ازش تعریف کنن بهش بگن کارت خوبه رو من نمیفهمم