2777
2789
یچی بلدم ولی زشته نمیگمش😂😂 ولی یسوال اصلا چرا باید جواب بدی وقتی میگه جون؟ اصلا وقتی گفت جون بگو ا ...

به منظور بد نمیگه

عادتشه

یعنی وقتی از یه چیزی ذوق میکنه اینجوری میگه :

جون جون😍

نه اون جوووون نه😂🤣

برا همین

با شما پسرا هم نمیشه حرف زد😂😂😂ولش کن اصلاهمون میگم جانت سلامتبا این استیکر 😶‍🌫️غیرمستقیم هم دار ...

خب اینطوری انگار داری اشوه میای براش من میگم جواب دندان شکن بدی به این راحتیا بدستت نیاره خب🥲😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اینطوری انگار داری اشوه میای براش من میگم جواب دندان شکن بدی به این راحتیا بدستت نیاره خب🥲😂

نه ببین اشوه خرکی زیاد اومدم

دیگه هرچی از حد خارج بشه دل میزنه😂😂

رو ندادم زیاد بخدا😂

به منظور بد نمیگهعادتشهیعنی وقتی از یه چیزی ذوق میکنه اینجوری میگه :جون جون😍نه اون جوووون نه😂🤣برا ...

اهاااااا خب خداروشکر کلیی فکرا اومد تو سرم🤣🤣😂 اینطوری حلاله عیب نداره تازه میگن مستحبم هست😂

نه ببین اشوه خرکی زیاد اومدمدیگه هرچی از حد خارج بشه دل میزنه😂😂رو ندادم زیاد بخدا😂

په همونو بگو بندو اب دادی دیگه نمیشه کاریش کرد😂😂 ولی خداییش من پسر جماعت ندیدم تکیه کلامش جون جون باشه دروغ چرا والا😂معمولا همون اصطلاح تاریخی جووووون منظورشون هست نمیدونم دیگ😂

اهاااااا خب خداروشکر کلیی فکرا اومد تو سرم🤣🤣😂 اینطوری حلاله عیب نداره تازه میگن مستحبم هست😂

وااای😂😂😂😂

قطعا اگه طرف رو مثلا تازه تازه بخوام بشناسم یا حرف بزنیم برگرده بگه جون ، میفهمم چجوری بشورمش پهنش کنم رو بند😶‍🌫️

اما این یکم فرق داره

برای همین اومدم پرسیدم😂🥲

وااای😂😂😂😂قطعا اگه طرف رو مثلا تازه تازه بخوام بشناسم یا حرف بزنیم برگرده بگه جون ، میفهمم چجوری ...

خب بستگی داره تا چ حد میخای بندو اب بدی پیشش مثلا اگه خیلی میخای اوکی کنی باش اون گفت جون تو بگو جووووونننن😂

نه نههههاینجوری راحت نیستم هنوز😂😂

میشی انشاالله 😂دلم روشنههه 

خداییش حیفه از این مغز نخبه من واسه این سوالات کوچیک استفاده بشه سوالات سنگین تر و فلسفی ترتو با من در میون بزار اجازه بده این عقلو هوشو درایت من چراغ راهت در این مسیر تاریک زندگی باشه مومن😂😂

🤣وااای استغفرالله…جدا از شوخی درسته واقعا🥲🥲🥲

نههههه زر زدممممم حواست به زندگیت باشه مثل من بادی به هر جهت نشیییی😂😂 

بابا خدا اینجوری گفته ولی خب گفته بندگان من شما زورتونو بزنید منم کمکتون میکنم😂