2777
2789
یچی بلدم ولی زشته نمیگمش😂😂 ولی یسوال اصلا چرا باید جواب بدی وقتی میگه جون؟ اصلا وقتی گفت جون بگو ا ...

به منظور بد نمیگه

عادتشه

یعنی وقتی از یه چیزی ذوق میکنه اینجوری میگه :

جون جون😍

نه اون جوووون نه😂🤣

برا همین

با شما پسرا هم نمیشه حرف زد😂😂😂ولش کن اصلاهمون میگم جانت سلامتبا این استیکر 😶‍🌫️غیرمستقیم هم دار ...

خب اینطوری انگار داری اشوه میای براش من میگم جواب دندان شکن بدی به این راحتیا بدستت نیاره خب🥲😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اینطوری انگار داری اشوه میای براش من میگم جواب دندان شکن بدی به این راحتیا بدستت نیاره خب🥲😂

نه ببین اشوه خرکی زیاد اومدم

دیگه هرچی از حد خارج بشه دل میزنه😂😂

رو ندادم زیاد بخدا😂

به منظور بد نمیگهعادتشهیعنی وقتی از یه چیزی ذوق میکنه اینجوری میگه :جون جون😍نه اون جوووون نه😂🤣برا ...

اهاااااا خب خداروشکر کلیی فکرا اومد تو سرم🤣🤣😂 اینطوری حلاله عیب نداره تازه میگن مستحبم هست😂

نه ببین اشوه خرکی زیاد اومدمدیگه هرچی از حد خارج بشه دل میزنه😂😂رو ندادم زیاد بخدا😂

په همونو بگو بندو اب دادی دیگه نمیشه کاریش کرد😂😂 ولی خداییش من پسر جماعت ندیدم تکیه کلامش جون جون باشه دروغ چرا والا😂معمولا همون اصطلاح تاریخی جووووون منظورشون هست نمیدونم دیگ😂

اهاااااا خب خداروشکر کلیی فکرا اومد تو سرم🤣🤣😂 اینطوری حلاله عیب نداره تازه میگن مستحبم هست😂

وااای😂😂😂😂

قطعا اگه طرف رو مثلا تازه تازه بخوام بشناسم یا حرف بزنیم برگرده بگه جون ، میفهمم چجوری بشورمش پهنش کنم رو بند😶‍🌫️

اما این یکم فرق داره

برای همین اومدم پرسیدم😂🥲

وااای😂😂😂😂قطعا اگه طرف رو مثلا تازه تازه بخوام بشناسم یا حرف بزنیم برگرده بگه جون ، میفهمم چجوری ...

خب بستگی داره تا چ حد میخای بندو اب بدی پیشش مثلا اگه خیلی میخای اوکی کنی باش اون گفت جون تو بگو جووووونننن😂

نه نههههاینجوری راحت نیستم هنوز😂😂

میشی انشاالله 😂دلم روشنههه 

خداییش حیفه از این مغز نخبه من واسه این سوالات کوچیک استفاده بشه سوالات سنگین تر و فلسفی ترتو با من در میون بزار اجازه بده این عقلو هوشو درایت من چراغ راهت در این مسیر تاریک زندگی باشه مومن😂😂

🤣وااای استغفرالله…جدا از شوخی درسته واقعا🥲🥲🥲

نههههه زر زدممممم حواست به زندگیت باشه مثل من بادی به هر جهت نشیییی😂😂 

بابا خدا اینجوری گفته ولی خب گفته بندگان من شما زورتونو بزنید منم کمکتون میکنم😂