2789
عنوان

یه دختره هست

329 بازدید | 15 پست

یه دختره هست همکلاسی هستیم تو کلاس خیلی ارتباط چشمی داشتیم کلا بعضی حرکاتی میزد که تابلو بود ازم خوشش میاد(نه اینکه بخواد چراغ سبز بده،انگار خودشو لو میداد)،به یه بهونه ای رفتم پیویش سر صحبتو باز کردم ،و نسبتا صمیمی حرف میزد،بعد چند روز رفتم مستقیم بهش پیشنهاد دادم گفت تمایلی ندارم من شمارو نمیشناسم فلان ،بعد یه بحثی شد بهش گفتم جنبه نداری اینا دعوا شد زد بلاک کرد،بعد سه هفته آنبلاک کرد رفتیم پیویش گفتم معذرت میخوام اینا رفتارم خوب نبود، دو روز اینا حرف زدیم بعد یهو سرد شد،تو یه جا ازش تعریف کردم گفت من هیچ تمایلی ندارم بعد باز زد بلاککرد،به نظرتون برم از نزدیک باهاش حرف بزنم؟الان این ناز میکنه چیه😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐😐کاربر خانم مگه نیستی؟؟؟

شاید من بد متوجه شدم منظورت از اون مدل رابطه ها هست یا یه دوستی ساده

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
چرا وقتی انقدر واست ادعا و ناز میاد دوباره میخوای بری سمتش؟ مگه شوهرشی یا رلشی که باید انقدر نازشو ب ...

دیگه وقتی بعد دعوا آنبلاک کرد گفتم دیگه اوکیه بعد سوپرایز کرد

اینارو ول کن راهنمایی کن😂

خب این تکلیفش با خودش مشخص نیس هی میزنه بلاک میکنه

حضوری صحبت کنید ببین دقیقا چه مدلیه(خودت میگی قبلا خودشو لو داده ولی شاید تو اینجوری برداشت کردی شاید واقعا چیزی بینتون نبوده)، حضوری ببین خودشم ته دلش راضیه یا نه، چون تو مجازی معمولا ادا در میارن

یه بار حضوری گفتی بی محلی کرد دیگه ولش کن