2777
2789
عنوان

کسی میدونه این یعنی چی

125 بازدید | 19 پست

بچه ها من سونو انجام دادم گفت تخمدان پلی کیستیک خیلی خفیف داری، ازمایش هورمونی کامل انجام دادم همه چیز اوکی بود هورمون مردانه هم اصلا بالا نبود

مگه برای پلی کیستیک هورمون مردانه بالا نمیره؟ 

ما یار ندیده تب معشوق کشدیم... 

بعد این که دارم میرم لیزر دکتر گفت خفیفه پلی کیستیکت و دارو هم داد دارم استفاده می کنم

پریودام خیلی نامرتب نیست مثلا در حد یک هفته عقب میوفته

ولی به شدت پر مو شدم چونمم شده انگار ریش 😭😭

بنظرتون جواب میده روم لیزر حالا که خفیفه و دارو میخورم؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد این که دارم میرم لیزر دکتر گفت خفیفه پلی کیستیکت و دارو هم داد دارم استفاده می کنمپریودام خیلی ن ...

نگرانی نداره‌ خیلیا دارن الان. لیزر چونه ات هم از دکتر زنان بپرس انجام بدی یا نه

بعد این که دارم میرم لیزر دکتر گفت خفیفه پلی کیستیکت و دارو هم داد دارم استفاده می کنمپریودام خیلی ن ...

هم هورمونای خودت سرجاش نیست هم دارو هورمونی میخوری خب لیزر اینجوری اثر نداره

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

منم مثل شما بودم همینو گفت ولی سنو داخلی دادم گفت توده رحم یا فیبروم پیدا کردن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

نگرانی نداره‌ خیلیا دارن الان. لیزر چونه ات هم از دکتر زنان بپرس انجام بدی یا نه

پرسیدم گفت میتونی بری لیزر

ولی جوان بود

میگم نکنه کار بلد نباشه

نکنه بزنم بدترش کنم بشم انگار مردا

دارم از غصه واقعا می میرم

پرسیدم گفت میتونی بری لیزرولی جوان بودمیگم نکنه کار بلد نباشهنکنه بزنم بدترش کنم بشم انگار مردادارم ...

عزیزم چرا بمیری . هیچی نمیشه. منم خواهرم شقیقه و پشت لبش رو میره. خیلیم عالی شده. خودمم میخوام برم. نگران نباش. 

چهار پنج جلسه اینا.نه فعلا اوکیه آخه من فقط چارم این بود به بند موبر وکس کلا حساسیت دارمممم جوش میزن ...

آها پس جلسات اصلی تموم نشده. منم دقیقا مثل شما به همه چی حساسیت دارم. ۳ جلسه رفتم لیزر و بعد خورد به پیک کرونا و نشد که جلسه‌ی بعدی رو به موقع برم و موها که در اومدن دیدم ضخیم‌تر شدن دیگه ادامه ندادم. امیدوارم برای شما اینجوری نشه.