2777
2789
عنوان

بچه ها یه لحظه بیاین

148 بازدید | 37 پست

داشتم با نامزدم حرف میزدم گفتم فیلمبردارم میخوایم واسه عقدمون عقد جداس حالا همه میارن کل فامیلای مام اینجوریه

اخه کیه ک واسه عقد نیاره

نامزدم میگ ن ما نمیبریم اصلا 

هرچقد بهش گفتم قانع نشد اخرشم گفت اگ فیلمبردار میخوایی دیگ شبارو وقت نمیکنم پیام بدم و وقت بزارم واست باید کار کنم 😕چ جوابی بهش بدم 

شما رسمتون چطوره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم باید کنار بیاین با شرایط دستش نمیرسه طفلک

این همه خرج سالنو و لباس و شیرینی بکنه واسه یه فیلمبرد ب من میا. میگ دیگ نمیتونم شب بیام باید بمونم کار کنم یعنی واسه شما اینجوری نیست همه از عقدشون فیلم میگیرن دیگ

شوهر بگیر پیدا میشه الان؟؟؟دو دستی بچسب بگو خودم با گوشی فیلم نیگیرم فیلم بردار چیهتو فقط بگیر

این تو رسم شما نیست کلا مگ همه جای دنیا اینجوری نیست ک فیلم میگیرن؟

ما نگرفتیمخوش و خرم داریم زندگیمونو میکنیم😶‍🌫️

خب مگ میشه فیلم عروسی بگیری فیلم عقد نباشه اصن فامیلام نمیگن فیلمبردارش کجاس هرکی باشه دوس داره فیلم داشته باشه از عقدش

چرا اول زندگی بیشتر به فکر خوشحالی شما نیست. فیلم برداری ما انجام میدیم به عهده داماد.

ب عهده خودشه ک میگ ما رسم نداریم کجای دنیا از عقد فیلم نمیگیرن ولی از عروسی میگیرن

چرا اول زندگی بیشتر به فکر خوشحالی شما نیست. فیلم برداری ما انجام میدیم به عهده داماد.

گرفتن زن ب عهده داماده

دیگه عهده نداره

عهدش همون گرفتنه

مگه الان هر کسی میگیره؟؟

پس گرفتن خیلی کاره

میتونین برین تو تاپیکای قبلم و نظرتون رو بگین مرسی

ما فیلمبردار واس عقد نیاوردیم ولی باهمین گوشی بهترین عکسارو داریم،البته ما فیلمبردار نیاوردم چون چندوقت بعدش جشن عقد بزرگ گرفتیم اونجا آوردیم و رفتیم باغ

زندگی قشنگه وقتی امیدش تو باشی...🤍🍼

خب مگ میشه فیلم عروسی بگیری فیلم عقد نباشه اصن فامیلام نمیگن فیلمبردارش کجاس هرکی باشه دوس داره فیلم ...

اگه وسعش میرسه ک بگیره چه بهتر

ما ب جاش عروسی مفصل گرفتیم

بگردانَد مرا آنکس که گردون را بگردانَد🤍🌱

خب مگ میشه فیلم عروسی بگیری فیلم عقد نباشه اصن فامیلام نمیگن فیلمبردارش کجاس هرکی باشه دوس داره فیلم ...

شما خودت نمیتونی به هزینه خودت بیاری ک کدورتی پیش نیاد بینتون و اوقاتتون تلخ نشه عزیزم؟

زندگی قشنگه وقتی امیدش تو باشی...🤍🍼