2777
2789
عنوان

بچه ها یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 37 پست
ما فیلمبردار واس عقد نیاوردیم ولی باهمین گوشی بهترین عکسارو داریم،البته ما فیلمبردار نیاوردم چون چند ...

خب شما جشن گرفتین فیلمشم دارین فک کن عروسی بگیریم فیلم باشه بعد فیلم عقدمون نباشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا اول زندگی بیشتر به فکر خوشحالی شما نیست. فیلم برداری ما انجام میدیم به عهده داماد.

موضوع هزینه هست

وقتی شما رو دوستداره، باید هر جور شده شما رو خوشحال و راضی نگه داره، میتونه قرض کنه. 

شما هم میتونید بگید ی فیلم بردار در حد تهیه ی کلیپ کوتاه و چندتا عکس مهم میخوایید.برای آتلیه و باغ نمیخوایید. شاید قانع شد

اگه وسعش میرسه ک بگیره چه بهترما ب جاش عروسی مفصل گرفتیم

ن ب زور داره جمع میکنه ولی خب مگ چقد میشه وقتی رسمه بهم گفت دیگ نمیتونم وقت بزارم واست شب نمیام پیام بدم چون باید کار بکنم بهم برخورد

ن ب زور داره جمع میکنه ولی خب مگ چقد میشه وقتی رسمه بهم گفت دیگ نمیتونم وقت بزارم واست شب نمیام پیام ...

خیلی گرونیه عزیزم به فامیل و حرفاشون کاری نداشته باش اگه میتونی درکش کن بگو برای عروسی جبران کنه

بگردانَد مرا آنکس که گردون را بگردانَد🤍🌱

موضوع هزینه هستوقتی شما رو دوستداره، باید هر جور شده شما رو خوشحال و راضی نگه داره، میتونه قرض کنه. ...

همینو ازش خواستم ولی یه جوری گفت ن ما رسم نداریم و دیگ نمیتونم بیام انگار چی شد میخواست ک فقط نیاره گفت عید بزاریم عقب اصلا

گرفتن زن ب عهده دامادهدیگه عهده ندارهعهدش همون گرفتنهمگه الان هر کسی میگیره؟؟پس گرفتن خیلی کاره

محض رضای خدا که زن نگرفته

برای خوشی خودش گرفته، پس بهتره به نیازها و علاقه مندی های زنش هم کاملا توجه کنه

خیلی گرونیه عزیزم به فامیل و حرفاشون کاری نداشته باش اگه میتونی درکش کن بگو برای عروسی جبران کنه

اصلا حرف فامیلم ک مهم نباشه میخواد سالن بگیره و شیرینی بده و لباس و اینا بگیریم با ارایشگاه ولی هزینه یه فیلم میگ ن 

حق با شماس آدم یه بار داره عقد میکنه یه بار میشینه سرسفره عقد فقط عکس و فیلموخاطرس ک میمونه برای آدم

اره منم بهش گفتم همینارو و اینک این همه خرج میکنیم یه فیلم و عکسم بگیریم ک اینجوری برخورد کرد