2777
2789
عنوان

فقط متاهلا بیاااااان

176 بازدید | 19 پست

من تو عقدم همسرم برا یلدا برام لباس خرید یه تومن کم اورد اونجا گف میشه یه تومنو بدی بهت پسش میدم

گفتم اکی دادم...گذشت و اصن ب رو نمیاورد ک یه تومنو بده

ولی خب من تو این تایم کارتم خالی شد و به پدرم دسترسی نداشتم برام پول زد خورد خورد ۵۰۰ ۳۰۰ و اینا

بعد گذشت و یه چیزی برای خونمون خرید که پدرم بهش گفته بود...دقیقا یه تومن پولش شد بابام پول و زد برام ک من بزنم برا شوهرم

منم دیدم شوهرم اصن ب روش نمیاره ب شوخی گفتم یه تومن و بابام داد ولی ب اون در بهت نمیدم خرجش کردم و اینا

گفت عهههه من ک این همه تو این مدت بهت پول زدم جای همون یه تومنه دیگه

درحالی ک خب شوهرمه وظیفش بود وفتی نیاز داشتم بزنه نه که قاطی قرضش کنه.... منم گفتم عزیزم اگ بخاطر اون ی تومن 

داشتی بهم پول میدادی اول اینکه یه تومنو باید کامل میزدی نه خورد خورد بعدم میگفتی ب جای اون ی تومنه

و گر نه من داشتم ب بابام میگفتم پول بزنه خودش نزاش گف پیش منی زشته به بابات بگی و فلان

خلاصه گذشت و من گفتم ولش کن بهش پبام دادم گفتم شماره کارت بده پولو بزنم گف نه بابا نمیخاد فلان

اینو بگم ک من ماه پیش شروع کردم لیزر رفتن قبل لیزر بهش گفتم فلانی بابام بهم پول میده ولی من خوشم نمیاد از پولش لیزر برم تو اوکیی برم ؟

گف اره حله برو  حالا این ماه نوبتم رسیده بهش پیام دادم برگشته میگ پول داری؟

من موندم گفتم خب اره دارم...گف اره همون یه تومنی ک میخاستی بزنی برامو برو لیزر

بچه ها الان من خیلیییی ناراحتم نظرتون چیه

بنظرتون اون رفتارش اوکی بوده؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نبوده شما هم ازین به بعد بگو اینو میخوام پول بده اونو میخوام بدا

مامانم میگ خودتو پولکی نشون نده ولش کن 

بابات ک میده خودتو بی نیاز ازش نشون بده

درحالی ک بنظرم این کار اصن درست نیس

چی بگیم ما وقتی از اوضاع مالی و قسط و قرضاش خبر نداریم. شاید تحت فشاره نداره

مثلا اگ تحت فشار باشه رفتار اوکی بود؟

درهر صورت بازم ناراحتم😭

خب ب من چه اگ میگف لیزر اوکی نیس نمیتونم بدم

منم نمیرفتم فعلا

رفتارش ب شدت غمگینم کرد

مامانم میگ خودتو پولکی نشون نده ولش کن بابات ک میده خودتو بی نیاز ازش نشون بدهدرحالی ک بنظرم این کار ...

خودت خوب فکر میکنی

اون باید بفهمه تو خرج داری 

اتفاقا من به زور پول میگرفتم تو نامزدی از شوهرم میگفتم وظیفته چطور موقع ماچ و بغل زنتم تو خرجی نیستم