2777
2789
عنوان

کیا دوست دارن یه بار دیگه عاشق بشن؟

511 بازدید | 35 پست

شاید بعضی ها خجالت بکشن بگن. کیا دوست دارن دوباره حس عشق رو تجربه کنن یا با شنیدن یا دیدن ترانه و فیلم عاشقانه دلشون میخواد تو اون شرایط باشن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا حسش نیست خدایی. اصرار نکن

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

عشق واقعي فقط يكبار پيش مياد

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕

من یه بار تو بچگی عاشق شدم نمیدونم شاید هم هوس زود گذر بود ولی سنتی ازدواج کردم وبعد عاشق شدم

خدایا مرسی ازت ..خودت نگهدار بچه هام باش ...محمدطاها ...داداشی خیلی منتظرته ....امام رضا خیلی دوستت دارم 

مگه بستنیه که باز دلمون بخواد عزیزم 

عشق یبار میاد همون یبارم تا اخر میمونه و جاشو هیچ کسی و هیچ چیز پر نمیکنه 

من با عشق ازدواج نکردم یعنی کلا عاشق نشدم😂😂😂ولی خداروشکر که شوهرم باعث شد این حسو منم تجربه کنم حسی که حتی از عشقم قشنگتر باشه

حس قشنگ دوست داشتن

زاگرس 🌋🌋☉🌋🌋 نفس ندارد...