2777
2789
عنوان

کیا دوست دارن یه بار دیگه عاشق بشن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 35 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه توروخدا بیا عاشق شو😀

نه بجون فولدرجان راه نداره اصلا. اون مسیر شناخت خییییلی پر دردسره

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

یاد ی آهنگی از محسن نامجو افتادم

"عشق اول فقط یک خاطره است عشق بعدی همان فاجعه است"  

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!

من حس عشق رو میگم. خدای نکرده از خیانت و ... حرف نزدم. منظورم اینه کیا دلشون هوای عشق و عاشقی میکنه. وقتی آدم عاشقه و از خواب بیدار میشه همه چیز رو زیبا میبینه. صبح، همون کوچه همیشگی، حتی عطر هوای اون فصل یاد آدم میمونه. اون حسی که وقتی باهاش قدم میزنی انگار رو ابرا راه میری و احساس میکنی چون در کنارشی از همه خوشبخت تری

من.دوست دارم روزهایی که دونفره بودیم دوباره برگررررده روزایی که نازم ا

هواااارتااااخریدارداشت ودیووونه اذیت کردن شوهرم بودم.

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

من عاشق همسرم هستم

ما به سختی بهم رسیدیم و من هر روز ک از خواب بیدار میشیم همون حس زیبای اوایل عاشقیو دارم و خداروشکر می کنم ک مال هم شدیم

هنوزم وقتی میخواد بیاد دو دلم چی بپوشم ک زیباترین باشم 

هنوزم وقتی زنگو میزنه صدای قلبمو می شنوم ک بی قرارشه زودتر بیاد 

هنوزم کنارش راه میرم ی حسی تو وجودم میگه وای چقد خوبه ک این ادم مال منه

هنوزم هرجا بریم برام همون حال و هوای تازه اوایلو داره

اومدی تا بره فصل دیوونگی .... شدی آرامش کل این زندگی