2777
2789
عنوان

درد لگن !!!.. مگه میشه؟

260 بازدید | 8 پست

شنبه موعدمه.. دوسه شبه لگن درد دارم ..درست قبل خواب سمت چپ لگنم تو محل اتصال به پام درد میکنه.. یه جور خاصی ..نمیتونم بگم چجوری.. فقط خیلی دلم میخواد فشارش بدم .. کاش میشد مث عروسکا جدا کنم پامو بزارم کنار😖😖😖

بنظرتون از چیه؟ممکنه از علایم بارداری باشه؟

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢
کیست داری عزیزم.

واقعااا؟😭😭😭

یعنی برا همینه دو تا اقدام قبلیم موفقیت آمیز نبوده؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میدونین چیه؟از جلو درد نمیکنه هاا.. یعنی فک نکنم یه تخمدانها ربط داشته باشه.از پشت درد میکنه.از تو باسنم.. فشارش میدم مث درد پنی سیلین میشه😖.کسی داشته تجربه شو؟

درکت میکنم چی میگی من اینجوری بودم کیشت داشتم و عفونت لگن وقتی خارج رحمی شدم فهمیدم این مشکلو داشتم نمیدونستم من اهمیت نمیدادم به ضررم تموم شده عملم کردن الان این مشکلو ندارم

psychometrist.ir تست های روانشناسی  
درکت میکنم چی میگی من اینجوری بودم کیشت داشتم و عفونت لگن وقتی خارج رحمی شدم فهمیدم این مشکلو داشتم ...

وااای..چه ترسناک😖😖

برم دکتر بهم سونو میده؟با این حساب این ماهم خبری از نی نی نیس.شنبه پری میاد.تو پری میشه سونو داد؟

وااای..چه ترسناک😖😖 برم دکتر بهم سونو میده؟با این حساب این ماهم خبری از نی نی نیس.شنبه پری میاد.تو ...

ان شالله چیزی نیست ولی برو باز پیش دکترت اون بهتر میفهمه الکی خودت سونو نرو هم ببین عفونت لگن نداری هم کیست این دوتا رو نداشته باشی حله

psychometrist.ir تست های روانشناسی