2777
2789

؟؟؟

تروخدا راستشو بگید . من الان ۱۹ سالمه ولی سال دیگه نمیخوام کنکور بدم ترمیم معدل هم نمیتونم بزنم چون ی سال و خورده ای باید خوب بخونم .

همین‌بهمن‌ثبت‌نام‌کن‌دانشگاه

⦇میدونی‌رسیدنِ‌کِی‌قشنگه؟ بَعد‌جَنگیدن‌،بعد‌از‌سَختی‌،بَعد‌از‌اشک! اونوقتِ‌که‌از‌ته‌دلت‌میگی‌آخیش‌ارزششو‌داشت اون‌هَمه‌جنگیدن🌿👍⦈ ️    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آزاد شهر خودمون نمیخوام برم

پیام‌نور‌برو

⦇میدونی‌رسیدنِ‌کِی‌قشنگه؟ بَعد‌جَنگیدن‌،بعد‌از‌سَختی‌،بَعد‌از‌اشک! اونوقتِ‌که‌از‌ته‌دلت‌میگی‌آخیش‌ارزششو‌داشت اون‌هَمه‌جنگیدن🌿👍⦈ ️    

نه به خدا  دیر نیست  نمیدونم این سن ۱۹ سالگی چه کوفیه که من دقیقا همین سن بودم فکر میکردم خییییلی دیر شده 

همه چی گذاشتم کنار ، دیدم طرف تو ۲۸ رفته پزشکی خونده ،اما سعی کن هر روز مطالعه داشته باشی

نه به خدا دیر نیست نمیدونم این سن ۱۹ سالگی چه کوفیه که من دقیقا همین سن بودم فکر میکردم خییییلی دی ...

مرسی که گفتی ❤️ ی استرسی افتاده بود به جونم نمیدونستم چی‌کار کنم بین دوراهی مونده بودم 

بنظرم هیچوقت دیر نیست پدر بزرگم الان داره حسابداری میخونه با برادرش😅🥲دوتا پیرمرد

چه باحال 😍بابا خیلی موارد هست تو اصلا بری دانشگاه های علوم پزشکی میانگین سنی ۲۶ با بالاست 😁

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

مرسی که گفتی ❤️ ی استرسی افتاده بود به جونم نمیدونستم چی‌کار کنم بین دوراهی مونده بودم

موفق باشی عزیزم  والا اگه رشته خوب و دانشگاه خوب میخوای ارزششو داره ،فقط از کتابها فاصله نگیر مدام مطالعه کن  کلاس زبان هم برو 

چه باحال 😍بابا خیلی موارد هست تو اصلا بری دانشگاه های علوم پزشکی میانگین سنی ۲۶ با بالاست 😁

اره دقیقا تازه دانشگاه آزاد میرن و قراره پسر عموشون ببرن😅😂 تازه از یه دختر خانوم میخواستن تقلب بگیرن بهش گقتن حاج خانوم مو بنفش جواب سوال فلان کدوم 😂

اکانت واگذار شد .

اره دقیقا تازه دانشگاه آزاد میرن و قراره پسر عموشون ببرن😅😂 تازه از یه دختر خانوم میخواستن تقلب بگی ...

🤣🤣 آقا حالا یه بنده خدایی که از نزدیکان منه بعد ایشون باز نشست شده ، رفت دانشگاه این گوگولی من 🥰 بعد رفته بود از یه دختر خانم جوونی سر امتحان تقلب بگیره اینم بهش نمیده و مسخرش می‌کنه جالب این بوده نمرش توی پایان ترم از این دختر خانم بالاتر بوده 🤣 و قبول شده ، دختره قبول نشده بوده🤣🤣🤣🤣 

بعد حالا این با دوستاش خیلی خندیده بودن ، یه دفعه دیگه هم رفته بودن ماشین سواری با دوستاش 😂😂گنگه بچم 😎😎

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

🤣🤣 آقا حالا یه بنده خدایی که از نزدیکان منه بعد ایشون باز نشست شده ، رفت دانشگاه این گوگولی من 🥰 ...

🥲😂کلا به تموم دخترای کلاس میگه حاج خانوم 😁👌😅دوتاشون بازنشسته ی قدیم بانک بودن

اکانت واگذار شد .

🥲😂کلا به تموم دخترای کلاس میگه حاج خانوم 😁👌😅دوتاشون بازنشسته ی قدیم بانک بودن

به خدا انقدر باهوشن این نسل قدیم ، الان نشسته با این مدرکش کار جدید راه انداخته 

اونوقت ما به سن سی نرسیدیم همه میریم کما 😒💀🤦🏻