2777
2789
عنوان

به خانواده همسرم بی احترامی کردم

1110 بازدید | 46 پست

یه مدت بود کی خیلی رو مخم بودن و خیلی پر توقع شدن نسبت به همسرم مثلا مادر شوهرم میره اتو میخره و…میگه همسر من پولاشو بده یا حتی رفتیم مهمونی پدر شوهرم خواست شیرینی بخره نمیداد پولشو میگفت به همسرم باید تو پولشو بدی همسرم متوجه شد شاید الکی بگه گفت پیام بانکی تو ببینم نشونش نداد پس این یعنی دروغ میگه یا همسرم برا خونه مون یه سری وسیله گرفت برادر شوهرم یه دعوایی به پا کرد بیا و ببین که اره این پولو باید میدادین من یه ای پد میخریدم….بماند که خیلی پرتوقع شدن و چیزای درشت و بزرگ میخوان خلاصه منم هی هیچی نمیگفتم هی خود خوری میکردم تا اینکه همسرم اومد خونه مون و خاله منم اونجا بود حرف این بود همسر من دلسوزه واسه همه ولی لباس که میخره دلش نمیاد بپوشه منم برگشتم گفتم اره خودت استفاده نمیکنی بجاش داداشات میان استفاده میکنن و سوراخ شده شو بهت تحویل میدن اونم رنگش عوض شد و گفت خوب داداشمه 

بعد گفتم اره مامانت دیدم یکی از کاپشن هاتو برده تو تنش دیدم البته بگم با خنده میگفتم و حرص خودمو خالی میکردم 

همسرم هیچی نگفته به من هیچی ولی خالمم متوجه رفتارم شد گفت تو چیکار داری همسرت اون لحظه فوری حالت صورتش عوض شده ..خودمم الان خیلی پشیمونم خیلی چون همسرم مثل قبل نیست حس میکنم دور شده ازم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این حرفا زمانی زدنش خوب بود که به خود خانواده شوهرت با شجاعت می گفتی. 

الان هم روال زندگی رو عوض کن. اینقدر بریز و بپاش و بخور و طلا و لباس و .....که چیزی اضافه نیاد مدام بخر و خرج کن. آرایشگاه، باشگاه و ....

اصن از این موضوع پیش شوهرت حرف نزن ن خوب ن بد کم کم فراموش میکنه

حس میکنم مثل قبل نیست اونم اصلا به من هیچی نگفت بگه چرا همچین حرفی زدی 

شاید خجالت کشیده بگه خانواده م ابرومو پیش زنم بردن

خوب کردی باریکلا 

مثل مادرشوهر بیشعور من میبین ما قسط داریم پول مسافرتش از شوهرم گرفت خدا لعنتش کن 

شوهرم مجبور شد بهم گفت چون میدونست بقیه میگن حتی پول و غذا هم میده ب مامانش آنقدر بدم میاد از مامانش فقط وقتی مرد کافی ب شوهرم نسبت ب بقیه بچه ها کم ارث بد اون وقت بلدم منم 

بجا اینکارا ، شوهرتو راه نشون بده بهش بگو لطمه نزنه زندگی تون و نده خانوادش

عقد هستیم و نمیتونم حرف بزنم

اینم بگم خداروشکر درآمدش خوبه جوری نیست بگم اره خودمون نداریم واسه اونا خرج میکنه