شعرایی که دوس دارم مینویسم بخونید شما هم من ارگ بَمم خشت به خشتم متلاشی/تو نقش جهان هر وَجَبَت تِرمه و کاشی ** تهمینه ی من ترسم این است نباشد/باب دلت این رستم بی رخش پر از غم**مثل چایی که میچسبد به سرما بیشتر/ با همه گرمیم با دل های تنها بیشتر ** من نارون صاعقه خورده تو گل سرخ/ تو سبز بمان، من به درک،من به جهنم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من عمل نکردم ولی میخوا تا سال دیگه بکنم من همه چیم خوبه فقط دماغم بزرگه برم کوچیکش کنم چشمام خیلی بیشتر زیباییش رو نشون میده چشمام رنگیه و کشیده صد درصد خوشگل تر میشی ولی باید پیش یه دکتر خوب بری
🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم. انتونی ها پکنیز. لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)