2821
2789
عنوان

حدیت کسا

| مشاهده متن کامل بحث + 6672 بازدید | 686 پست

سلام 

ی سوال امشب شب اخره؟؟

بچه ها مت این تاپیکو جز علاقمندیهام کردم

همیشه بهش سر میزنم 

پیشنهاد میکتم خواهشا هرکی چله یا ختمی بر میداره اینجا اعلام کنه ک ماهم باخبر شیم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام  ی سوال امشب شب اخره؟؟ بچه ها مت این تاپیکو جز علاقمندیهام کردم همیشه بهش سر میزنم  ...

منم موافقم

من تو گروهای زیادی بودم واسه ختم اما واقعا این گروهو بچه هارو خیلی دوست دارم

مخصوصا فاطمه عزیز که باعثو بانی خیر شدن

انشالله همگی حاجت روا شن مخصوصا فاطمه جان 

روز ۴۴ ام

با اجازه امام زمان داریم به آخر چله امون میرسیم

خدا رو شکر که تونستیم ادامه بدیم

ایشالله خانم فاطمه زهرا حاجت همه بدن

امروز روز الهام جان هست به نیت ایشون میخونیم و از اهل بیت میخوایم حاجت ایشونو بخیر و خوشی روا کنن

ایشالله حاجت روایی تک تکتونو بشنوم

روز ۴۴ ام با اجازه امام زمان داریم به آخر چله امون میرسیم خدا رو شکر که تونستیم ادامه بدیم ایشالل ...

سلام فاطمه جان.انشاا.همه دوستان حاجت رواشن وباتوسل به ائمه وحضرت فاطمه وپدرفاطمه وهمسرفاطمه وفرزندان فاطمه باعنایت ومصلحت خدابه خواسته های دلمون برسیم.😇😇😇😇😇عزیزدلم لطفاتاپیکوبازنگه دارتامیلاد خانم فاطمه زهراتاهرکدوم ازبچه هاکه انشاا.به لطف مهربونی این خاندان حاجت رواشدن بیان اینجاواعلام کنن تاماهم خوشحال شیم که اگرم نشدحتمامصلحتی درش هست.مثل دوستایی که تاحال حاجت رواشدن وماهم خوشحال شدیم دوستای گلی که حاجت رواشدین واسه ماهم مخصوص دعاکنین.🙏🙏🙏🙏🙏

دوستان عزیزم فردا روز آخر هست امروز که روز ندا جان بود ندا جان رو زودتر اسمشو اوردیم واسه همین امرو ...

به نیت الهام جان خوندم انشاا.حاجت رواشن به حق ائمه واین روزعزیز🙏🙏🙏🙏🙏

سلام فاطمه جان.انشاا.همه دوستان حاجت رواشن وباتوسل به ائمه وحضرت فاطمه وپدرفاطمه وهمسرفاطمه وفرزندان ...

چشم عزیزم تاپیک باز میذارم اگر هم دوست دارین با هم یک چله دیگه شروع کنیم

بچه ها شنیدم که سوره احزاب خیلی حاجت میده اگه موافق باشین یه چله سوره احزاب بگیریم بعد از این چله اگ ...

خیلی هم خوب من تا حالا سوره احزاب نخوندم خوشحال میشم با هم بخونیمش 

من که هستم :)

خیلی هم خوب من تا حالا سوره احزاب نخوندم خوشحال میشم با هم بخونیمش  من که هستم :)

منم نخوندم اما امروز یه خانوم که چلش براشون معجزه کرده گفتن منم خیلی دوس دارم بخونم 😍

پسر قشنگم زود بیا خیلی دوست داریم 😍😍
بچه ها شنیدم که سوره احزاب خیلی حاجت میده اگه موافق باشین یه چله سوره احزاب بگیریم بعد از این چله اگ ...

منم هستم.روزشروعشواعلام کنین.ممنون.ببخشیدمیپرسم قراربودشمابرین سونوواسه نی نی؟دلتون میخوادپسرشه؟یامن اشتباه میکنم🤔🤔😓😓چی شدرفتین؟

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز