2789
عنوان

حدیت کسا

| مشاهده متن کامل بحث + 6672 بازدید | 686 پست

سلام دوستان عزیز، امروز روز بهار جونه. امروز رو به نیت بهار جون می خونیم. ان شالا حاجت روا بشن. با آرزوی حاجت روایی همه دوستان عزیز. ان شالا خبر حاجت روایی همه دوستان رو به زودی همین جا بشنویم.   

خدایا خیلی دلم می خواد مامان بشم. کمکم کن...  

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

قبول باشه ان شالله من توی لیستتون نیستم بی زحمت برای تمام کسانی که آرزوی بچه دار شدن دارند دعا کنید خدا بهشون بچه های سالم و صالح بده دعا کنید صدای خنده و گریه نی نی توی خونه هایی که نور امیدیشون کم شده بلند بشه دعا کنید دیگه هیچ زن و مردی حسرت بچه نخورند دعا کنید توی مراکز ناباروری و مطب دکتر ها هرکسی رفت ناامید برنگرده  

تا رضا(ع)هشت و جواد(ع)نه باشد * بگزارید که هشتم گرو نه باشد
قبول باشه ان شالله من توی لیستتون نیستم بی زحمت برای تمام کسانی که آرزوی بچه دار شدن دارند دعا کنید ...

ان شالا همه اونهایی که انتظار بچه دارن به زودی زود بچه دار بشن و خدا حاجت همه حاجت مندان رو برآورده کنه   

سلام دوستان دیروز روز ۳۳ از چله بود اعلام نکردین روز مهسا چون بود .من اینترنت بعضی موقعا ندارم اما ه ...

سلام، عزیزم من اعلام کرده بودم دوستان هم زحمت کشیدن خوندن  

سلام دوستای خوبم  امروز نوبت منه"مهسا" لطفا با دلای مهربونتون از خدا حاجتمو بخاین البته ک ب ...

سلام دوست خوبم.دیروزبه نیتتون دعاروخوندم.انشاا.حاجت رواشین🙏🙏🙏🙏🙏ببخشیدنشدبیام اعلام کنم.التماس دعا

قبول باشه ان شالله من توی لیستتون نیستم بی زحمت برای تمام کسانی که آرزوی بچه دار شدن دارند دعا کنید ...

انشاا.خداهمه روبه خواسته دلشون برسونه وهرکس هم که درانتظارفرزندهست بهعنایت ائمه فرزندسالم وصالح قسمت وروزیشون کنه.الهی آمین🙏🙏🙏🙏🙏🌹🌹🌹التماس دعادوست خوبم واسه منم دعاکن که خدامنولایق بدونه.ممنون😙😙😙

به نیت بهارجان خوندم ایشالا حاجت روا بشن💙

💚الهی شکر 🙏خدایا ممنونم واسه هدیه قشنگی که بهم دادی👈پسرمو میگم😍🍼👶 اللهم صل علی محمد وآل محمدهرچه دلم خاست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود.🎀💙توکل بخودت 💛