امروز دوبار گوشیش زنگ خورد شوهرم حموم بود. هربار بعد دراومدن و دیدن اینکه کسی زنگ زده برمیگشت بهش زنگ میزد ولی شوهرم تا گوشیش رو دید لباس پوشید رفت بیرون.
بعد اینکه اومد منم شک کرده بودم هی گفت چت شده گفتم اون کی بود بهت زنگ زده بود. یهو گفت طراح هستش واسه روی بسته بندی محصولای کارگاه زنگ میزنه اصلا بیا گوشیمو نگاه کن... توقع نداشت گوشیو بگیرم نگاه کنم. بعدش قسم داد که گوشیمو بده ولی داشتم نگاه میکردم ندادم.
باهم خیلی راحت چت کرده بودن. شما و ایشون هم نگفته بودن همدیگه رو تو خطاب میکردن و ماجرای تصادف من رو پرسیده بود دختره هرزه. شوهرمم گفته بود آره بجای ترمز کلاج رو گرفته و اینا...
شوهرم بهش گفته بود اره فلان غذا رو نمی پسندی و اینا.
اون وسطای چت هم فایل بسته بندی محصولات مسائل کاری هم بود. شوهرم پرسیده بود عکس پروفایلت خودتی؟ اونم گفته بود آره رفته بودم آرایشگاه و این حرفا.
سابقه تماس هم قبلیا رو شوهرم حذف کرده بود فقط واسه آذر مونده بود دیدم یه بار 15 دقیقه حرف زدن.
در حالیکه واسه اینجور مسائل شوهرم در حد یه دقیقه میگه فلان طرح رو میفرستم شبیهش رو برام کار کنی چیزی واسه 15 دقیقه صحبت وجود نداره از لحاظ کاری.
شوهرمم قرمز شد گفت مسائل کاری بود ولی خیلی استرس داشت.
الانم دست پیش رو گرفته پس نیفته. میگه ما عادی حرف زدیم گفتم درباره تصادف من حرف زدن مسائل کاریه؟ گفت پیش اومده گفتم. حتی عکس برادرشوهرمو براش فرستاده بود گفته بود اینم داداشمه تازه خدمتش تموم شده کمک دستمه.
ولی شوهرم میگه هیچ چیز غیر عادی وجود نداره بهش گفتم پس منم با مردا اینطوری حرف بزنم؟ گفت نه تو فرق داری.
الان این کارش خیانت محسوب نمیشه؟؟