2777
2789
عنوان

بالاخره شوهر منم خیانت کرد 🖤🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 53 پست
گردن نمی گیره

خب نگیره

از الان با جدیت باهاش حرف بزن 

بگو ادامه بدی و خیانتتو بیشتر دامن بزنی 

فلان میکنم بیسار میکنم 

ترسونش به شکر خوردن بیوفته

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه آماده بودی خیانت کنهکه میگی بالاخره شوهر منم خیانت کرد🤦

هیچوقت توقع نداشتم

خانواده سالم یعنی خود خوشبختی. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. #تلنگر به خودم       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

مگه آماده بودی خیانت کنهکه میگی بالاخره شوهر منم خیانت کرد🤦

میگم ینی به این هم رسید خیانت

خانواده سالم یعنی خود خوشبختی. بقیه چیزها رو با تلاش میشه درست کرد. #تلنگر به خودم       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

چرا مردا این شکلی شدن😐چرا زنا این شکلی شدندر کل چیزی که متوجه شدم اینه که سر به راه ترین مردها هم م ...

میگفتم کل دنیا خیانت بکنن شوهر من نمیکنه... که کرد

گفتم اگه گوشیو بگیری زندگی مشترکمون تمومه... ولی در حد 10 دقیقه نگاه کردم همش. چون سابقه پیامک رو ه ...

چقدر عادی و ریلکس 

و چقدر رفتار شما عجیب که انقد راحت تر خیانت تعریف میمکنی

زنی هست خیانت ببینه و اون شب راحت گوشی دستش بگیره تو فضای مجازی ماجرا رو تعریف کنه؟

بابا حد اقل چند روز فرصت میخواد تا به خودش بیاد

حالم دیگه از هرچی مرده بهم میخوره این چند وقت فقط خیانت خیانت مرده شورشونو ببرن فقط 

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

چقدر عادی و ریلکس و چقدر رفتار شما عجیب که انقد راحت تر خیانت تعریف میمکنیزنی هست خیانت ببینه و اون ...

شما میدونی این چند ساعت چی به من گذشته!؟؟ میدونی هیشکی رو ندارم بهش بگم واسه همین اومدم اینجا؟ 

حالم دیگه از هرچی مرده بهم میخوره این چند وقت فقط خیانت خیانت مرده شورشونو ببرن فقط

همشون مثل همن. باور کن

2790
2778
2791
2779
2792