2777
2789
نگو که از سیگار بهش بگو مثلا فست فودو غذاهای نمکی دکتر گفت از ایناس یا ارثی یا ورزش نکردن ،چون فشار ...

آخه نگران میشه گفتم رژیم گرفتم کلی تعجب کرد هی سوال پیچ کرد ولی قانع شد 

آخه نگران میشه گفتم رژیم گرفتم کلی تعجب کرد هی سوال پیچ کرد ولی قانع شد

مسیله ای نیست که پنهان کنی فشار خون کنترل میشه با قرص ولی اگه فشارت خیلی بالا باشه تا اخر عمر باید قرص بخوری قرصو قطع کنی عوارض داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مسیله ای نیست که پنهان کنی فشار خون کنترل میشه با قرص ولی اگه فشارت خیلی بالا باشه تا اخر عمر باید ق ...

فعلا دارم روزی ۲تا میخورم و اون حالت داغی که از تو داشتم دیگه رفع شده و ادرارم که خیلی غلیظ بود خوب شده یه بارم فشارمو گرفتم ۱۳ رو ۸ بود ولی کلا نمک نخوردم این ۴ روزه 

مسیله ای نیست که پنهان کنی فشار خون کنترل میشه با قرص ولی اگه فشارت خیلی بالا باشه تا اخر عمر باید ق ...

دکترم گفت حداقل باید ۶ ماه بخوری اگرم قرار باشه قطع بشه تحت نظر  یه هفته آزمایشی ببینیم چجوری میشی 

فعلا دارم روزی ۲تا میخورم و اون حالت داغی که از تو داشتم دیگه رفع شده و ادرارم که خیلی غلیظ بود خوب ...

با قرص کنترل میشه عزیزم وقتی قرصو قطع نکنی امکان داره یهویی بره رو هجده متاسفانه فشارخون در بعضی مواقع خاموش علایمی نداره منجر به سکته میشه واین که استرس وجوشم میبره بالا حتما چربی وشیرینی وشوری نیست که ،سیگارم سم  ،کلا کنترلش کن دستگاه فشارم بگیر 

با قرص کنترل میشه عزیزم وقتی قرصو قطع نکنی امکان داره یهویی بره رو هجده متاسفانه فشارخون در بعضی موا ...

مرسی از لطفتون فردا میرم دستگاه میگیرم سیگارمم هی دارم کمش میکنم ولی نمیتونم یهویی ترک کنم  متاسفانه روزی یه پاکت میکشیدم ولی از سه شنبه شب تا الان هنوز یه پاکت تموم نکردم احتمالا فردا تموم شه تازه