2777
2789
من صورتم اطراف لبم چروک شده خیلی کم لبم رنگش تغییر کرده دندونام کم کم داره بد میشه پیاز موم ضعیف شده ...

یادمه ینفر بهم گفت رفته دکتر و بهش یه قرصی داده که راحت تونسته ترک کنه

توام اگه دیدی سختته برو

ولی مطمئنم برات سخت تر از من نیست

من دلیل محکمم پارتنرم بود که گفت ترک کن بدون اون این اراده رو نداشتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یادمه ینفر بهم گفت رفته دکتر و بهش یه قرصی داده که راحت تونسته ترک کنهتوام اگه دیدی سختته بروولی مطم ...

خیلی سخته برام همش سردردمو بی حال و بی اعصاب با اینکه این ۳ روز ۵ نخ کشیدم شما سردرد نمیشدی؟ 

خیلی سخته برام همش سردردمو بی حال و بی اعصاب با اینکه این ۳ روز ۵ نخ کشیدم شما سردرد نمیشدی؟

نه

من اگه چایی نخورم سر درد میشم😂

سخت که هست

ولی نباید بکشیم

هم پوست هم مو هم دندون بو بد دهان ریه ها مخصوصا مایی که دختریم رنگ لب همچیمون تخریب میشه حتی رو رحم و بارداری هم تاثیر میذاره

چند سال دیگه اینجوری باشیم داغون میشیم

پس رو ترک کردن خیلی جدی فکر کن چون حیف جوونیته

نهمن اگه چایی نخورم سر درد میشم😂سخت که هستولی نباید بکشیمهم پوست هم مو هم دندون بو بد دهان ریه ها م ...

فعلا بکنمش روزی ۳ نخ بعدشم یه نخ تا ترک من اگه. عقل الانمو داشتم نمی‌کشیدم از ۱۳ سالگی شروع کردم ۶ ساله با ترس اینکه مامانم بفهمه زندگی کردم

منم فقط بخاطر همین میخوام کم کنم چون خونم خیلی غلیظ بود و فشارمم بالا بود دکتر گف احتمال سکته داشتی

بزارش کنار که همسر من سکته مغزی کرد اگر سلامتیت برات مهم ترکش کن تا بدبخت نشدی فشاربالا هم داشت

منم فقط بخاطر همین میخوام کم کنم چون خونم خیلی غلیظ بود و فشارمم بالا بود دکتر گف احتمال سکته داشتی

برای غلظت خونت تحت نظر باش اسپرین بخور و قرص فشار خون لوزار فایده نداره یه قرص بهتر ،خواهرانه بهت گفتم به فکر خودت باشی چون تجربه تلخی بود برای من ساده نگیرش همسر من یهویی سرش گیج شد افتاد سکته کرد از همین اشغال سیگارا فشارخونم تازه گرفته بود

فعلا بکنمش روزی ۳ نخ بعدشم یه نخ تا ترک من اگه. عقل الانمو داشتم نمی‌کشیدم از ۱۳ سالگی شروع کردم ۶ س ...

افرین

هرجور میدونی فقط بزارش کنار

منم بارها مامانم بخاطر بو سیگار سوال جوابم کرد حتی فندکامو پیدا کرد انکار کردم ولی خب 

بازم شکشو داشت

برای غلظت خونت تحت نظر باش اسپرین بخور و قرص فشار خون لوزار فایده نداره یه قرص بهتر ،خواهرانه بهت گف ...

گفت فعلا همین لوزارو روزی ۲تا بخور فشارتو  بگیر اگه بیاد زیر ۱۳ بکنش یدونه یه ماه دیگه هم بیا اگرم دیدی فشارت نمیاد پایین زودتر بیا ولی من نمیتونم فشار بگیرم هر روز 

گفت فعلا همین لوزارو روزی ۲تا بخور فشارتو بگیر اگه بیاد زیر ۱۳ بکنش یدونه یه ماه دیگه هم بیا اگرم د ...

همسر منم لوزار می خورد قرصش جالب نیست سه روز قرصشو قطع کرد این بلا سرش اومد بماند که در کتارش سیگار وتغذیه ناسالمم بود الان یه قرصس بهش دادهخیلی خوبه قرص فشارو اصلا نباید قطع کرد بازم کنترلش کن چون یهویی میره بالا،دستگاه فشارم تو خونه بخر

دفعه اول گفتن شانس اوردی می دونی نصف بدنش تعادل نداشت مثل فلجا برو متخصص خوب بهت قرص فشار بده غلظت خ ...

این چن رور فقط سبزیجات و مرغ خوردم بدون نمک هی مامانم میگه برا چی میگم خیلی چاق شدم نمکم خوب نیس ورزشم نمیتونم چون به نفس نفس میوفتم حالم خیلی بد میشه 

همسر منم لوزار می خورد قرصش جالب نیست سه روز قرصشو قطع کرد این بلا سرش اومد بماند که در کتارش سیگار ...

آره باید یواشکی بخرم نمیخوام مامانمینا بفهمن این بلا رو سر خودم آوردم😭

آره باید یواشکی بخرم نمیخوام مامانمینا بفهمن این بلا رو سر خودم آوردم😭

نگو که از سیگار بهش بگو مثلا فست فودو غذاهای نمکی دکتر گفت از ایناس یا ارثی یا ورزش نکردن ،چون فشار خون از تغذیه ناسالمم هست