2777
2789

سلام شب خوش 

اوایل که میرفتیم بیرون همیشه برام گل یا خوراکی میگرفت میاورد درواقع چندبار فقط

بعد از اون دیگه زود زود که میریم بیرون دست خالی میاد 

این بگمکه از اون دخترهای پرتوقع نیستم و دنبال پولش هم نیستم فقط میخوام نظر بدید بدونم خسیسه یا نه که بعد عقد به مشکل نخورریم

ببخش یکم طولانی میش

نامزدم همیشه میریم شام یا ناهاری چیزی خودش حساب میکنم اینجورچیزا خودش میکنه

ولی درمورد گل و اینجوز چیز الان فقط وقتی یکم بحث کنیم ناراحت باشم برام یبار رفت خرید گل آورد که ببخشم 

به غیر اون هیچی

وقتی میریم فروشگاه اگر لباس باشه یکی دوبار تعارف میکنه بپوش دوس داشتی بخرم که منم قبول نمیکنم

ولی فروشگاه خوراکی یا عروسک فروشی رفتیم تعارف هم نمیکنه😃 همین عصر باهاش بیرون بودیم گفتم بریم تو عروسک فروشی رفتیم بزرگ بود دور زدیم چندتا عروسک خیلی بانمک بودن منم نگاه کردم 

بعد هیچی نگفت حتی تعارف که میخوای بخرم برات هیچی 

دوباره میگم نمیخوام برام خرج کنه از الان که فقط ۳ماهه نامزدیم ولی بنظرم میتونه اون تعارف کنه معلومه که من قبول نمیکنم مثل تعارف لباس خریدن

حالا نمیدونم من اون روزایی که بهم گل داده بی سیاستی کردم و خوب تشکر نکردم 

یا خسیسه 

یا کلا طبیعیه 

ممنون میشم کمکم کنید یکم نگرانم

همه شب مرا نمی‌برد خواب!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با نامزدم بیرون نرفتم

ولی اونم اولا هر روووز همه چی میاورد

خودم گفتم نیار 

گل هم ماهی ی بار فقط

الان نمیاره یا بخواد بیاره میگه چی نیاز داری

یا خودم ازش پول میخوام یا میگم فلان چیزو بخر

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

عزیزم گل واقعا هزینه ی اضافی محسوب میشه

نمیشه هربار که بیرون برید گل بخواد بخره

اینجوری ماهی حداقل ده میلیون باید بده برای خرید گل😂

ولی وقتی رفتید تو مغازه ها بگو که از فلان چیز خوشم اومده یا فلان چیز چقدر قشنگه

با این صحبتایی هم که کردی ایشون خسیس نیست حتما بهت میگه که برات بخره

🦦
مردا زیاد دقیق نیستن اغلب به این مسائل باید یادش بدی و خواسته ت رو صریح بگی بعدش هم حس تامینشون ارضا ...

الان بنظرتون توی عروسک فروشی من چه رفتاری داشتم خوب بود؟ که متوجه بشه اگه برام میخرید خوشحال میشدم یا تو فروشگاه خوراکیا

همه شب مرا نمی‌برد خواب!