2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 60 پست
یعنی به پسرشون اندازه سیصد تومن فیلم بردارم کمک نکردن بعد من برارایشگاهم دیدم شوهرم نداره پایین تری ...

خب عزیزم مشکل همینجاست که نمیگفتین بهشون.اینجوری ایرادم میگرفتن.ما یکسال شوهرم رفت یه ماموریتی حقوقش نابود شد کلا.ینی فکر کن زیر دویس اینا بود ما اصلا به کسی بروز ندادیم و فک کن من تک و تنها بدون پول مونده بودم.کمک خانوادم نبود هیچ میشدیم البته اونام نمیدونستنا ولی مامانم کمک میکرد.بعد یک سال و نیم که یه کم درست شدیم عید من رفتم خرید شنیدم مادرشوهرم پشت سرم گفته فلانی ولخرجه.بدجور ناراحت شدم.اخه من تازه عروس دوسال هیچی نخریدم نخوردم حالا که یه خرجی کردم شدم ولخرج.حالا اونم چی اخه همه چی ارزون.

عجب چه پررو رک بگو خونه ما سازمانی معلوم نیست کی از اینجا بلند شیم اونا هم اول و آخر بخاری میخوان بخ ...

اون سری همین برادر شوهرم گفته بود هرماه بهشون پول بدیم شوهر مظلوم من گفته بود اشکال ندارمن میدم ولی اون یکی برادراش گفته بودن تو که اون همه ماهیانشون روخرج کردی حالاهم توبده یکیشونم گفته بود من خودم یه عالمه خدج دارم نمیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون سری همین برادر شوهرم گفته بود هرماه بهشون پول بدیم شوهر مظلوم من گفته بود اشکال ندارمن میدم ولی ...

خب بابا شما هم بگی نمیتونیم.تا کی مظلومیت.وقتی در توانت نیست چرا اذیت بشی.حالا باز اگه خودشون میخواستن.خودشونم که راضی نیستن کمکشون کنید

خب عزیزم مشکل همینجاست که نمیگفتین بهشون.اینجوری ایرادم میگرفتن.ما یکسال شوهرم رفت یه ماموریتی حقوقش ...

الحمدلله خداروهزار مرتبه شتر الان وضعمون خوبه وام داریم ولی حقوقمون بیشتر شده ولی بازم من نما طلاهامو فروختم میگم اگه پول اضافی هس خودم پس انداز کنم یه تیکه طلا بگیرم

الحمدلله خداروهزار مرتبه شتر الان وضعمون خوبه وام داریم ولی حقوقمون بیشتر شده ولی بازم من نما طلاهام ...

میفهمم شرایطتو انشالا بهتر بشین.ببین یه چیزم بهت بگم عیب نداره قطعا کمک به پدر مادر حتی به اجبار براتون ثبت میشه.هر چند اونا کارشون اشتباهه ولی اگه امکانش هست کمک کنید.دریغ نکنید.این روزا میگذره ولی شک نکن خدا نتیجشو تو زندگی خودت نشون میده.شاید این یه دریه که روزیتون بیشتر بشه.میدونم خیلی اذیت شدی و وقتی یاد کاراشون میافتی ناراحت میشی ولی برا خدا بکن نه برا دل این و اون.قطعا خدا برات ثبت میکنه.

حالاماشهراوناخونه گرفته بودیم برادرشوهرم میگفت میدی بریم مابشیتیم همسرمم گفت من همه چیزمو به خاطر اونجا فروختم الان میخوام بفروشم تا تو شهری که هستیم خونه بگیرم یعنی هرچی از پرروییشون بگم کمه انتظارداشت بره بگرده کیف عالمو بکنه بعد ماکه براهمه چی توحسرت بودیم فقط یه خونه که اونم درسته خیلی قیمتی نبود ولی بالاخره براماازسرمونم زیاد بود انتظار داشت بدیم بره بشینه

میفهمم شرایطتو انشالا بهتر بشین.ببین یه چیزم بهت بگم عیب نداره قطعا کمک به پدر مادر حتی به اجبار برا ...

من کاری به کمک کردن همسرم ندارم فقط میگم باجهازم کاری نداشته باشن که اینم میدونم اگه بگم هم همسرم ناراحت میشه هم خانوادش

از طرفی هم بی انصافیه ماماهی دوملیون درامد داریم یک میلیون ودویست میره پایه وام خونه وماشین فقط هشتصدمیمونه برامون که اونم هزینه مهدبچه وخوردوخوراکمون ویه مبلغ اندک هم پس اندازمیشه اخه انصافه مااز خودمون بزنیم

وا خب بگو جهیزیه امه واقعا نمیتونم.من برا خودم خرد کن خریده بودم.مادرشوهرم بهم گفت بیار پیاز خرد کنم ...

مطهره جان نگران نباس وانقدر از ناراحتی کسی نترس ماهم باید یکم توان دفاع ازحق وحقمونو داسته باشیم اگر سکوت کنی سکوت رو علامت رضایت میدونن پس با سیاست وتوانایی هرچی ناراحتت کرده بگو و کاری که رضایت نداری صادقانه بگو گاهی صداقت ادما هم به نفع خودسونه هم عزیزترمیشن نزارتودلت بمونه نمیگم بی حیاشو ولی نزارکسی مشمول ذمه بشه وحقتو بخواه مطمین باش همین جمله ای که شوهرت گفته به مادرس که اسمی ازجنسبت نیاره خودش کلی توانایی ایشون رو نشون میده باورکن همسرمن هرگز هرگز هیچ چیز به هیچ کس نمیگه وهمه باعث ازترش ومریضیش شدن شوهرت وقتی این جملرو گفته توان شنیدن ابراز ناراحتی رو درباب میایل مالی وبخاری خواهد داشت کمی قوی باش واعتمادبه نفستو تقویت کن تودرقبال تربیت وشخصیت فرزندت وپاسداری از زندگیت مسیولی

صبح جاریم دوباره میام دادمیگه مامان گفت این سری بخاریتون روبیارید منم جواب ندادم به همسرمم گفتم یعنی چی مامانت اگه چیزیازمون میخواد به خودمون بگه چرا واسطه میفرسته وثانیااین که مامانت اینا تلوزیونشونم خرابه داداشتم دوتا تلویزیون داره اگه واقعا بلده خودشم بده به مامانت چراهمه برمابرنامه میریزن