2777
2789
بعضی مردا درجه حساسیتشون واقعا پایینه، اما دوس پسر تا علاقشو اثبات نکنه حرفشو به پهلوی چپت بگیر

ارع هم یبار بم گف من ادم بیشعوری بودم منو اینجوری نگا نکن من الان ادم شدم🥲🤣

ولی من مردای غیرتی حساس دوس دارم🥲

دقیقا ثابت کردن خیلی مهمه

عزیزم ببخشید پرحرفم سرتونو درد اوردم اینم بگم من جز اینک با اون پیجش دختر فالو میکنه یچیز دارک دیگه ...

راحت باش عزیزم

مثل جغد بیدارم  

بعضیا همه درخواستای فالو رو قبول میکنن، بعدم وقتی یکیو فالو میکنی خوده اینستا فالووراشو برای فالو بهت پیشنهاد میده! 

اسی جان اول مطمئن شو که آدم شکاکی نیستی، وقتی مطمئن شدی دیگه به شکات اعتماد کن، وقتی شکاک نباشیو شک کنی، یعنی طرف یا رفتارش غلط اندازه یا واقعا داره یه غلطی میکنه دیگه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا آدم میمونه چی بگه بگو تو باید چشماشو از کاسه در می آوردی زن😬خداروشکر از این آدم و خانوادش رد ...

این زن سرش توی زندگی داداشا و زنداداشا  بود و مدام به من راهکار پیشنهاد میداد که چجوری بیشتر در کاروانسرای برادرش، عه ببخشید، توی دل برادرش جا باز کنم! وی اطلاع نداشت چشم شوهرش دنبال منه و بهتره که سرشو از زندگی ما بکشه بیرون و بره ببینه شوهرش داره چه غلطی میکنه

راحت باش عزیزممثل جغد بیدارم بعضیا همه درخواستای فالو رو قبول میکنن، بعدم وقتی یکیو فالو میکنی خوده ...

چشم عزیزم

عع منم همینو🤣

اره این مدلیه

ولی مثلا ی چند تا دختر اینو اون رفیقش مشترک فالو دارن این به نظرم خیلی عجیبه...

من اولش مشکوک نبودم ولی الان شدم اونم بخاطر کم بودنش وقت نزاشتنش از اون پیج دختر فالو کردنش...

ولی چنبار حرف شد گف من با دو نفر اصن نمیتونم باشم خودمو لو میدم ولی از کجا ملوم راست گفته

هم اولاش ک زیاد حرف میزدیم میگف اگ من با یکی دیگ باشم اصن چجوری وقت میکنم با تو حرف بزنم ولی الان چی اصن وقت نمیزاره🥲💔

کم کم یاد میگیری! همین اشتباها باعث میشه راه درست رو پیدا کنی! آدم تا چوب خطاهاشو نخوره عاقل نمیشه گ ...

خداکنه بتونم...

دقیقا ادم باید از اشتباهاتش درس بگیره ولی دیگ تکرار نکنه

درسته عزیزم

چشم عزیزمعع منم همینو🤣اره این مدلیهولی مثلا ی چند تا دختر اینو اون رفیقش مشترک فالو دارن این به نظر ...

من وقتی به شوهرم شک میکنم اصلا محل نمیده  یبار یادم رفته بود یه مدل شامپویی رو خریدم، بعد چند روز رفتم خونه مامانم مهمونی، وقتی برگشتم، توی حمام که شامپورو دیدم گفتم شامپوی زنونه توی حمام چکار میکنه؟ مال من که نیست پس مال کیه؟    فقط قیافه شوهرم! گفت این یک ماهه توی حمام ماست  

خدا صبرش بده  

راحت باش عزیزممثل جغد بیدارم بعضیا همه درخواستای فالو رو قبول میکنن، بعدم وقتی یکیو فالو میکنی خوده ...

ولی خب جدا از همه اینا

من روز اولم ک میخاسیم اشنایی رو شروع کنیم بهش گفتم که من رابطه هدف دار میخام

شرطم اینه ک خانوادم درجریان باشه مخصوصا مادرم چون پنهان کاری نکردم اهل پیچندن نبودم مث بضیا ک راحت با پسر بیرون میرن

اون گف درسته خانواده باید درجریان باشه ولی یکم با اخلاق رفتارا هم اشنا بشیم بعد جدی تر شد بگیم

من قبول کردم

گف همو ببینیم با هزار تا نمبتونم فلان اخر راضی شدم برم اولش ک از دور منو دید چون روم نمیشد بعدش یجا از نزدیک همو دیدیم

و وقتی یکم گذش گفت من وض مالیم خوب نیس باید جم جور بشم من اولش خل بودم گفم خب من صبر میکنم درست شه

ولی الان ک فکر میکنم چقد صبر کنم وقتی اون رفتارارسمی داره مث فالو کردن وقت نذاشتن اینا رو چقد تحمل کنم

از طرف دیگ میگ من نمیدونم وضم کی خوب میشه منم حق دارم وقتی صبر میکنم باید بدونم مدت زمانش چقده کی میتونع بیاد ی حرکتی بزنع خیال منم راحت شه

من از خدامه برم ب مامانم بگم ولی مامانمم مث من میگ ک ما صبر کنیم شما کی میتونی بیای خب من بازیچه نیستم ک چند سال صبر کنم یهو هیچ بشه

خلاصه وضع خرابه

من ایندف میخام جدا از رفتارای سمیش این موضوع بگم ک باید ی حرکتی بزنی ی زمانی چیزی ک من از موندن تو مطمن بشم هم بیای با مامانم حذف بزنی

من وقتی به شوهرم شک میکنم اصلا محل نمیده یبار یادم رفته بود یه مدل شامپویی رو خریدم، بعد چند روز رف ...

واییی این محل ندادن رو مخه چقد ریلکسن

عع حق داشتین

من بودم دعوا راه مینداختم وضم خرابع🥲🤣

عع پس اون یادش بود🤣🤣

ولی خب جدا از همه اینامن روز اولم ک میخاسیم اشنایی رو شروع کنیم بهش گفتم که من رابطه هدف دار میخامشر ...

به هیچ وجه نگو که بیاد جلو، برای خودت و جنسیتت ارزش قائل شو

حرفاش به پیچوندن میخوره اسی جان! من این سبک حرفارو میشناسم! کلی دختر اطرافم هست که میومدن میگفتن دوس پسراشون چیا بهشون میگن! این مدلیا یا میخوان بپیچونن یا حالا حالاها میخوان بخوابوننت توی آب نمک! 

نذار کنار گذاشته بشی، شخصیتت رو حفظ کن! اگر عادت کنی به کنار گذاشته شدن روز به روز کوچیک تر میشی! 

واییی این محل ندادن رو مخه چقد ریلکسنعع حق داشتینمن بودم دعوا راه مینداختم وضم خرابع🥲🤣عع پس اون یا ...

منم دعوا راه انداختم  ولی خب حق با اون بود  

خب چرا محل بده وقتی من خنگم یادم میره چه شامپویی خریدم؟  

به هیچ وجه نگو که بیاد جلو، برای خودت و جنسیتت ارزش قائل شوحرفاش به پیچوندن میخوره اسی جان! من این س ...

خب پس چطوری بش بفهمونم ک خیالمو راحت کنه؟

من نمیتونم بی هدف باشم اخه

خب پیچوندن چی مث ادم بیاد بگه نمیخام دیگ

بنظر شما از مدل حرفاش پیچوندنه یا اب نمک؟

ولی من نمیخام کسی بپیچونتم یا اب نمک بزارع من واقعا همینجوریشم از این وض مسخره بلاتکلیفی خستع شدم

واقنم دوس ندارم کنار گذاشته بشم دوس دارم خودم بکشم کنار 

منم دعوا راه انداختم ولی خب حق با اون بود خب چرا محل بده وقتی من خنگم یادم میره چه شامپویی خریدم؟

خب اخع وقتی میبیینن ماها حساسیم باید توجیه کنن قربون صدقع برن خیال ادمو راحت کنن🥲🤣

عع کارتون خوب بود

خب پس چطوری بش بفهمونم ک خیالمو راحت کنه؟من نمیتونم بی هدف باشم اخهخب پیچوندن چی مث ادم بیاد بگه نمی ...

خب بکش کنار

بخوادت یه حرکتی میکنه دیگه! 

ولی اسی جان یه چیزی رو بدون، مهمتر از اینکه برای ازدواج میخوادت یا نه، اینه که اصلا آدم بدرد بخوری هست یا نه! فرض کن اومد جلو، به نظرت باهاش خوشبخت میشی؟ اصلا بدرد هم میخورین؟ یا قراره سوهان روح همدیگه باشید

دختر خالم هفت ساله به پای یکی نشسته! بعضیا میگن پسره بگیر نیست، من گفتم خدا کنه بگیر نباشه وگرنه مریم بدبخت میشه، خودش داغه نمیفهمه! 

خب اخع وقتی میبیینن ماها حساسیم باید توجیه کنن قربون صدقع برن خیال ادمو راحت کنن🥲🤣عع کارتون خوب بو ...

خدایی اینجا من باید عذرخواهی میکردم نه اون! بهش تهمت زدم، درحالی که حتی رفتار غلطی هم نداشت! شامپورو که اون نخریده بود که بگه ببخشید نباید شامپوی زنونه میخریدم  فکر کن طرف وسیلشو خراب کرده بعد یادش رفته که خودش خراب کرده، بعد بیاد به تو تهمت بزنه، باهات دعوا بکنه که چرا وسیلمو خراب کردی