2777
2789
دقیقا ولی زیاد دوام نداره میدونی من رابطه ۶ ساله هم دیدم توی یک روز سر یه چیز کوچیک خراب شد من خودمو ...

تصورشم بده ۶ سال با کسی خاطره بسازی سر هیچی تموم شه

پس اینایی ک بهم میرسن رمزشون چیع🤣

دقیقا منم مثل شمام

ولی نمیدونم چرا این اشتباهو کردم

جالبش اینه خودشم میدونع من احساسیم بم گف تو با قلبت تصمیم میگیری ولی باز دارع اینکارارو میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگفتی وقتی نیومدی خواستگاری پس شرررررررمنده، الان اسمش اعتماد نیست، بی اهمیتیه! اگر اومدی خواستگاری ...

واقعا بی اهمیتیه بی غیرتی میشه

حتی یبار غیر مستقیم گفم من اگ پسر بودم غیرتم نمیزاش کسی که دوسش دارم دختر فالو کنه گف بی غیرت نیستم ولی انقد سختگیریم درست نیست

حالیش نمیشه

دقیقا

خوده من چقد روش حساسم با اینک شوهرم نیس چ برسع واقعا شوهرم بود حساس تر بودم

وای امضا رو😅چه راحت خودشون رو لو میدنا

هولی بود برای خودش! میدونست لو رفته، داشت اینجوری ماست مالی میکرد! 

یبار توی یه مجلس بودیم که مختلط بود، دو تا خانوم بودن که حجاب نداشتن! یهو خواهره نامزدم برگشت گفت همه مردا دارن به این دوتا نگاه میکنن بخاطر لباسشون، من یه پوزخند زدم فقط، چون تنها کسی که به اون دوتا خانوم نگاه میکرد، داداش هیزش بود، این فهمید من متوجه نگاهای داداشش شدم، اینجوری گفت تا بشوره ببره  

میگفتی وقتی نیومدی خواستگاری پس شرررررررمنده، الان اسمش اعتماد نیست، بی اهمیتیه! اگر اومدی خواستگاری ...

عزیزم ببخشید پرحرفم سرتونو درد اوردم اینم بگم من جز اینک با اون پیجش دختر فالو میکنه یچیز دارک دیگه هم متوجه شدم اونو اینه ک فالورای دختر این با یکی از رفبقاش با هم مشترکه و اون رفیقشم رل داره نمیدونم دلیل این مشترک بودن دخترا بیتشون چیه

هولی بود برای خودش! میدونست لو رفته، داشت اینجوری ماست مالی میکرد! یبار توی یه مجلس بودیم که مختلط ب ...

واقعا آدم میمونه چی بگه 

بگو تو باید چشماشو از کاسه در می آوردی زن😬

خداروشکر از این آدم و خانوادش رد شدی😁

اگر آدمی بر "چرا؟"یِ زندگانیِ خود پاسخی داشته باشد، کم‌وبیش با هر "چگونه؟"ای می‌سازد.

واقعا بی اهمیتیه بی غیرتی میشهحتی یبار غیر مستقیم گفم من اگ پسر بودم غیرتم نمیزاش کسی که دوسش دارم د ...

بعضی مردا درجه حساسیتشون واقعا پایینه، اما دوس پسر تا علاقشو اثبات نکنه حرفشو به پهلوی چپت بگیر