2777
2789
حداقل توی این مورد مشکل از تو نیست اسی! نذار بهت دیکته کنه حق با اونه، چون نیست

موافقم چون رابطه باید دوطرفه باسه اگه تو رعایت میکنی اونم رعایت کنه و حدو حدوداتو کامل رعایت کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی موق دوست داشتن ادمو مجبور میکنه...ولی من ب شخصع نمیتونم نابود کنم خودمو

این خیلی خوبه که ارزش خودت رو میدونی🤌

اگر آدمی بر "چرا؟"یِ زندگانیِ خود پاسخی داشته باشد، کم‌وبیش با هر "چگونه؟"ای می‌سازد.

حداقل توی این مورد مشکل از تو نیست اسی! نذار بهت دیکته کنه حق با اونه، چون نیست

اره من حق دارم

من به اون گفتم من فالو کنم تو بدت نمیاد گف من بت اعتماد دارم عزیزم 

که رفتم تو رابطه و با پسر رفتم بیرونخیلی عذاب وجدان دارم

وای منم 

ولی از آدمای اطرافم درس گرفتم 

همه دوستام که توی رابطه بودن حالشون بد بود 

ومن به همین خاطر هروقت پیشنها دادن رد کردم

وای منم ولی از آدمای اطرافم درس گرفتم همه دوستام که توی رابطه بودن حالشون بد بود ومن به همین خاطر هر ...

واقعا کار خوبی میکنین ارزش نداره 

دلم رابطع واقعی و خوب میخاد ک شانس ندارم🥲💔

رابطع ک پسر توش عاشق باشه رابطه خوبیه اگ دختر باشه نابودیه💔

موافقم چون رابطه باید دوطرفه باسه اگه تو رعایت میکنی اونم رعایت کنه و حدو حدوداتو کامل رعایت کنه

یبار نامزد سابقم گفت من بعضی وقتا به زنائو دخترا نگاه میکنم تا ببینم از استایل کدوم خوشم میاد تا بهت بگم تو هم اونجوری باشی! گفتم به یه شرط؟! که منم به مردا نگاه کنم، از هر کدوم خوشم اومد بگم تو هم مثل اونا بشی! گفت یعنی وایسی مردارو دید بزنی؟ گفتم: نههههه تو وایسا زنارو دید بزن! گفتم فکر کردی با خر طرفی؟ دیگه دره گاله رو بست! فکر کن یکیو دوس نداشته باشی بعد وایسه جلوت اینجوری نطق کنه  

ممنونمارع چاره هم ندارم چون نمیخام نابود بشم و ادم احساسیم

کار درستی میکنی قبل اینکه یه روح شکسته بمونه روی دستت تمومش کن 

اگر آدمی بر "چرا؟"یِ زندگانیِ خود پاسخی داشته باشد، کم‌وبیش با هر "چگونه؟"ای می‌سازد.

واقعا کار خوبی میکنین ارزش نداره دلم رابطع واقعی و خوب میخاد ک شانس ندارم🥲💔رابطع ک پسر توش عاشق با ...

دقیقا ولی زیاد دوام نداره 

میدونی من رابطه ۶ ساله هم دیدم توی یک روز سر یه چیز کوچیک خراب شد 

من خودمو میشناسم خیلی احساسیم و زود وابسته میشم به خاطر همین توی رابطه نمیرم  فکر کنم توهم مثل من باشی 

یبار نامزد سابقم گفت من بعضی وقتا به زنائو دخترا نگاه میکنم تا ببینم از استایل کدوم خوشم میاد تا بهت ...

وای امضا رو😅

چه راحت خودشون رو لو میدنا

اره من حق دارممن به اون گفتم من فالو کنم تو بدت نمیاد گف من بت اعتماد دارم عزیزم

میگفتی وقتی نیومدی خواستگاری پس شرررررررمنده، الان اسمش اعتماد نیست، بی اهمیتیه! اگر اومدی خواستگاری حرفت اثبات میشه! چون مردا روی زنشون حساسن واقعا اسی