ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خب اگه بگه چرا میخای بری دلیلش چی بگم،؟جانتون سلامتارع اینم هست🥲ب اینش فک نمیکنماگ قرار باشع ب رفتا ...
قرار نیست دلیل بتراشی گلم، دلیل واقعیت رو بگو! وقتی حالت کنارش خوش نیست این یعنی یجای کار میلنگه دیگه!
دخترخالم ترجیح داد به جای حرف ماها به حرفای دوس پسرش گوش بده که نتیجش شد هفت سال انتظار! تازه چند ماه از دوستیشون گذشته بود که منم یبار باهاشون رفتم بیرون! پسره کنترلی روی اعصاب و رفتارش نداشت! فکر کنم آخرش قرار بود یه بوسو بغلی ظاهرا داشته باشن(اینو خودم فهمیدم) که بخاطر دیر شدن، دختر خالم گفت باید مارو مستقیم ببری خونه مامانبزرگم! پسره خیلی به هم ریخت، وقتی دختر خالم داشت ازش دلجویی میکرد(به خیالشون من نمیدونستم دلیلش چیه) یهو پسره جلوی من با صدای بلند بهش گفت مریم جان لطفا خفه شو باش؟ مریم جان خفه شو!!!! پسری که عاشقت باشه، اولا برای این مسئله تحت فشارت نمیذاره، دوما اینجوری بخاطر یه بوسو بغل تحقیرت نمیکنه! من وقتی به دخترخالم هشدار دادم، به من انگ حسادت زد ترجیح داد کور باشه