2777
2789
عنوان

قرص خواب بهم معرفی کنین🥲🥲🥲

42 بازدید | 4 پست

ارزومه چندین ساله ارزومه یه خواب عمیق داشته باشم حتی تو اتاق خوابم تو عالم‌خواب ذره به ذره مکالمه مامانمو تو اشپزخونه میفهمم🤦‍♀️بیدارم میشم میخواد برام تعریف کنه میگم شنیدم تعجب‌میکنه که تو خواب بودی

بخوام‌پهلو به پهلو بشم بیدار میشم

قرص ملاتونین گیاهی خوردم زود میخوابم باهاش ولی خوابم هیچوقت سنگین نیست قرص لورازپام هیچ تاثیر نداره روم و اینکه یه قرص خواب دیگم بود بازم بی تاثیر بود

ارزومه ۸ساعت عمیق بخوابم دلم میسوزه برا خودم

باورتون میشه اگه یه شب خواب نبینم صبح بالبخند بیدار میشم😭هیچ ارامشی ندارم حتی تو خواب یا خواب زیاد میبینم یا الکی با استرس بیدار میشم

یه قرص خوب معرفی کنین بهم فقط ارامش‌میخوام از زندگی😭

💍♥️

عزیزم به جای قرص خواب دمنوش بخور من خوردم بی تاثیر بود خیلی بدخوابم خوابمم سبک و کم خوابم دمنوش بابو ...

تاثیری نداره بخدا از اون ادمام نیستم هی قرص دارو بخورم که فکر کنین بی تاثیر شده روم ولی درکل هیچ قرصی رو بدنم تاثیر نداره معمولا مثلا قرص ریلایف هست مسکن قوی دیگه خیلی معروفه میگن غیرقانونیه و نصفه بخورین من موقی درد یکی خوردم چندبار اینگار اب میخوردم نمیدونم چرا اینطوریم😭

💍♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاثیری نداره بخدا از اون ادمام نیستم هی قرص دارو بخورم که فکر کنین بی تاثیر شده روم ولی درکل هیچ قرص ...

عزیزم ریلایف متادون توشه نخور اعتیاد میاره حتما برو دکتر مغز و اعصاب چون هر دارویی نمیشه سرخود بخوری عوارض داره روی معده و اعصابت تاثیر میذاره مخصوصا برای خواب