2777
2789

تاپیک قبلم گفتم…

دوماهه سره چیزای بیخودی که حتی مقصرش من نیستم بدترین رفتارو باهام کرد…هرچی من رفتم طرفش که درستش کنیم طردم کرد…جای خوابشو عوض کرد؛بهم بی محلی کرد؛براش مهم نبود بی پول و پیاده موندم تو خیابون؛براش مهم نبود گشنه موندم تو خونه با یخچال خالی؛براش مهم نبود هر شب با گریه میخوابم؛شبایی که من عذاب کشیدم با دوستاش رفت خوشگذرونی؛چقد تو چشام نگاه کرد تحقیرم کرد؛چقد خواست بهم ثابت کنه نمیخواد منو و من هربار چشامو بستم تا نبینم…

میدونم یه روز پشیمون میشه اما من هیچوقت این روزامو یادم نمیره؛کاش میتونستم اسم نحسشو از شناسنامم پاک کنم؛کاش اون شبی ک خودکشی کرد واقعا میمرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدا شدی

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

خیلی بی محلی سخته

اونم وقتی بی گناه باشی

خجالت نکشید برگشت بهم گفت انتقام باباتو از تو میگیرم

ادم مگه میتونه کسی که دوسش داره رو بچزونه؟

نمیدونم چرا وقتی دوسم نداره به زندگیش ادامه میده

چرا عذابم میده

دوماه قهر چه خبره اخه زندگی زناشویی هزار تا پیچ و خم داره و نباید واسع یک حرکت کوچیک طرفو لع کرد

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
دوماه قهر چه خبره اخه زندگی زناشویی هزار تا پیچ و خم داره و نباید واسع یک حرکت کوچیک طرفو لع کرد

ادمی که حتی یک روزم تحمل نداشت قهر باشیم الان زندگی رو ساخته واسم

امروز بهم گف دلم برات میسوزه ک باید تاوان بقیه رو پس بدی

حتی خودش میدونه بی گناه داره شکنجم میکنه

نمیدونم خدا کجاس

دلم خیلی شکستهحق من این نبود

من که جات نیستم

با خوندن متنت دلم شکست واقعا

ولی تو صبر کن

تحمل کن

پوستتو کلفت کن

نباز خودتو

مشکل و پیدا کن

زیرک باش 

اینا ریشه داره

هیچ ادمی یهویی گرم یا سرد نمیشه عزیزم

به خدا توکل کن

اون هیچوقت درخواست کمک بندشو رد نمیکنه

میشه الان که دیدی دعا کنی بزودی ازدواج کنم ازدواجی که خوشبختم کنه   خیلی نیاز دارم به دعات لطفا❤ ۱۱ اسفند ۱۴۰۳

من که جات نیستمبا خوندن متنت دلم شکست واقعاولی تو صبر کنتحمل کنپوستتو کلفت کننباز خودتومشکل و پیدا ک ...

خسته شدم خیلی خستم

۴ سال با هر سازش رقصیدم؛با هر شرایطی کنار اومدم

کمکش کردم خودشو جمعو جور کنه و حالا که یکم اوضاعش بهتر از قبل شده سرگیجه گرفته

از بالا نگاه میکنه 

ته حرفاش بوی نخواستن و جدایی میده

احساس میکنم اینکارارو میکنه خودم بزارم برم

خدا؟!

انقد صداش زدم و جوابی نشنیدم

دیگه کاری باهاش ندارم