2777
2789

توروخدا اگه چیزی میدونید منو هم در جریان بذارید اینم خوابی ک دیدم:

خواب یکی ک دوسش دارم دیدم خلاصه بگم. دیدم طرف تو حیاط خونه ما جلوم وایساده بود و بهش گفتم تو طرف راست و چپ گوشِت طلسم داری(و یکی دو جای دیگه ام بود یادم نیس).

انگار طلسم ها هم دیدم دستمه و برداشتم فکرکنم فرو کردم داخل یه کاسه ماست..

البته هرازگاهی براش صلوات میفرستم و یه چن وقت پیش آتیش روشن کردم و اسپند ریختم توش دعا(حرز) صوتی گذاشتم کامل نبود ولی حدودا ۱۵ دقیقه اینا شد..

تعبیری داره؟   

(و تازگیا راجب خودم خواب دیده بودم ک ب مامانم میگفتم طلسم شدم و دو بار هم این خواب رو پشت سر هم دیدم).

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸

متاسفانه درسته طلسمت کردن  منم دیدم 

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
متاسفانه درسته طلسمت کردن منم دیدم

یعنی اون شخصی ک دوسش دارم هم طلسم شده!؟؟

حس ناجوری دارم یکم 

اکثرا خواب هام تعبیر میشن 

چیکارکنمم

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی اون شخصی ک دوسش دارم هم طلسم شده!؟؟حس ناجوری دارم یکم اکثرا خواب هام تعبیر میشن چیکارکنمم

اره چون تو‌خواب گفته شده متاسفانه

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
اره چون تو‌خواب گفته شده متاسفانه

ابجی راهی چیزی سراغ داری!؟

دلم نمیخواد چه من چه اون در خطر باشیم 

چطور باطلش کنم

آیا طلسم اونو واقعا باطل کردم تو خواب،؟

ابجی راهی چیزی سراغ داری!؟دلم نمیخواد چه من چه اون در خطر باشیم چطور باطلش کنمآیا طلسم اونو واقعا با ...

به من همینجا گفتن صوت سوره بقره چهل رو ز بزار طلسمو باطل میکنه من میزاشتم بهترمیشدم اما باز دوباره طلسمم میکردم رفتم پیش دعانویس گفت هی طلسمت میکنن ازینم نتیجه ندیدم خودمم خسته ام هعع

هرروز این دستور رو بخون،خصوصا کسانیکه سوره بقره و سوره های باطل السحر رو شروع می‌کنند باید بخونن

میتونی صلوات ساده هم بفرستی ،به جای صلواتی که توی دستور اومده

🌟دستور کامل حصار خضری

🌿هفت صلوات ابراهیمی

🌿هفت سوره حمد

🌿هفت تا آیت الکرسی کامل

🌿هفت تا سوره کافرون

🌿هفت تا سوره توحید

🌿هفت تا سوره فلق

🌿هفت تا سوره ناس

🌿۷ مرتبه ذکر «سبحان الله و الحمدلله و لا اله الا الله و الله اکبر لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم»

🌿هفت تا صلوات ابراهیمی

در پایان اگر تصور کنید در پناهی از نور الهی هستید عالی میشه

اسم خودتون و کسانی که میخواین در این حصار باشه رو ببرید حتی میتونه ماشین یا خونه تون هم باشه

ولی حداقل روزی سه بار

یا بعد از هر نماز واجب یک بار که دیگه نور علی نور میشه که میشه حداکثر ۵بار

🌺صلوات ابراهیمی

اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَي مُحَمَّدٍ وَ عَلَي آلِ مُحَمَّدٍ كَمَا صَلَّيْتَ عَلَي اِبْرَاهِيْمَ وَ عَلَي آلِ اِبْرَاهِيْمَ اِنَّكَ حَمِيْدٌ مَّجِيْد.

اَللَّهُمَّ بَارِكْ عَلَي مُحَمَّدٍ وَ عَلَي آلِ مَحَمَّدٍ كَمَا بَارَكْتَ عَلَي اِبْراهِيْمَ وَ عَلَي آلِ اِبْراهِيْمَ اِنَّكَ حَمِيْدٌ مَّجِيْد

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083

اون دعای صوتی چی بود ؟

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083
به من همینجا گفتن صوت سوره بقره چهل رو ز بزار طلسمو باطل میکنه من میزاشتم بهترمیشدم اما باز دوباره ط ...

لطفا پیش دعانویس نرین

و فقط از قرآن کمک بگیرید 

خسته نشو و مجدد شروع کن

حتما هرروز دستور حصاری که نوشتم بخون،بعدش سوره بقره بخون

آیات ۵۴ تا ۵۶ سوره اعراف را «آیات سخره» گویند:

إِنَّ رَبَّكُمُ اللّهُ الَّذِي خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ فِي سِتَّهِِ أَيَّامٍ ثُمَّ اسْتَوَی عَلَی الْعَرْشِ يُغْشِي اللَّيْلَ النَّهَارَ يَطْلُبُهُ حَثِيثًا وَ الشَّمْسَ وَ الْقَمَرَ وَ النُّجُومَ مُسَخَّرَاتٍ بِأَمْرِهِ أَلاَ لَهُ الْخَلْقُ وَ الأَمْرُ تَبَارَكَ اللّهُ رَبُّ الْعَالَمِينَ (۵۴) ادْعُواْ رَبَّكُمْ تَضَرُّعًا وَ خُفْيَهًً إِنَّهُ لاَ يُحِبُّ الْمُعْتَدِينَ (۵۵) وَ لاَ تُفْسِدُواْ فِي الأَرْضِ بَعْدَ إِصْلاَحِهَا وَ ادْعُوهُ خَوْفًا وَ طَمَعًا إِنَّ رَحْمَهَ اللّهِ قَرِيبٌ مِّنَ الْمُحْسِنِينَ (۵۶)

🌺 فواید قرائت آیات سخره

✔️رفع شر
قرائت این آیات(سوره اعراف:آیه 54 الی 56) هفتاد بار موجب رفع شرّ شیطان های جنّی و انسی می شود. (اصول کافی، ج 1، کتاب الحجة، ص 279)

✔️آرامش قلبی
روایات این آیه (آیه سخره) را در صفاء قلب و اطمینان نفس و نفی خواطر و برطرف کردن شک، موثر می دانند. (بحارالانوار، علامه مجلسی، ج 78، ص 241؛الکافی، ج 2، ص 539)

✔️باطل کردن سحر
مطابق با روایتی از امام صادق(ع) در کتاب کافی، هنگامی که طلحه و زبیر تدارک جنگ جمل را دیده بودند مردی به نام خِداش را برای رساندن پیغامی نزد امیرالمؤمنین(ع) فرستادند و به او گفتند:ما تو را به سوی مردی می‌فرستیم که او و خاندانش را از دیرزمان به جادو و غیب‌گوئی می‌شناسیم؛ چون به نزد او رفتی برای در امان ماندن از سحر او آیه سخره را بخوان. وقتی خِداش به نزد امام علی(ع) آمد امام او را به آنچه طلحه و زبیر به او سفارش کرده بودند خبر داد و از او خواست که هفتاد بار آیه را بخواند. آنگاه از او پرسید:«احساس می‌کنی که دلت مطمئن شد؟» خِداش پاسخ داد:«قسم به خدائی که جانم به دست اوست، آری.» او در پی این واقعه به سپاه امام علی(ع) پیوست.

✔️در امان ماندن از شر شیطان
امام صادق (علیه السلام) در روایتی می فرماید:هر کس هنگام خواب آیة الکرسی را (3 مرتبه) و «آیه شهداللّه» و «آیه سخره» و «آیه سجده» را بخواند، خداوند او را از شرّ شیطان سرکش حفظ می کند و بر او 30 فرشته می گمارد که خداوند را حمد، تسبیح، تکبیر و تهلیل کنند و برای او طلب مغفرت نمایند تا از خواب برخیزد و ثواب تمام این ذکرها برای او خواهد بود.(بحار الانوار؛ ج 84/180)

✔️طهارت باطنی، طهارت خیال

ختم سوره تکویر به مدت چهل روز

یک مرتبه صبح (مثلا بعد نماز صبح)و یک مرتبه شب(بعد نماز عشا)

https://rasekhoon.net/article/show/1456376

https://zekr108.blogfa.com/post/31

دعای شصت قاف

دعای 60 قاف به مجموعه 6 آیه از آیات قرآن مجید گفته می شود که در هر کدام از آن ها 10 بار حرف «ق» تکرار شده است و مجموعا تعداد قاف های آن به 60 عدد می رسد.

آیات 60 قاف را  120 مرتبه. این را تقسیم بر 11 روز بکند و بخواند هر طلسمی باشد باطل می شود.   ( یعنی 10 روز هر روزی 11 بار این آیات را بخواند و در روز یازدهم 10 بار بخواند تا عدد 120  در 11 روز تکمیل گردد . )

دعای شصت قاف

شش آیه است که هر آیه 10 قاف دارد :

1-   سورة مباركة بقره آیة شریفة 246

بِسمِ اللهُِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ اَلَمْ تَرَ اِلیَ الْمَلَاءِ مِنْ بَنیَ اِسْرآئیلَ مِنْ بَعْدِ مُوسی اِذْ قالوُا لِنَبِیٍّ لَّهُمُ ابْعْثُ لَنا مَلِكاً نّقُاتِلْ فی سَبیلِ اللهِ قالَ هَلْ عَسَیْتُمْ اِنْ كُتِبَ عَلَیْكُمُ الْقِتالُ اَلَّا تُقاتِلوُا قالوُا وَ ما لَنا اَلَّا نُقاتِلَ فی سَبیلِ اِللهِ وَ قَدْ اُخْرِجْنا مِنْ دِیارِنا وَ اَبْنآئنا فَلَمّا كُتِبَ عَلَیْهِمُ الْقِتالُ تَوَلّوَْا الَّا قَلیلاً مِنْهُمْ وَاللهُ عَلیمُ بِالظّالمِینَ.

2-   سورة مباركة آل عمران آیة شریفة 181

بِسمِ اللهُِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ لَقَدْ سَمِعَ الله‏‏ُ قَوْلَ الّذَینَ قالوُآ اِنَّ اللهَ فَقیرَُ وَ نَحْنُ اَغْنِیآءُ سَنَكْتُبُ ما قالوُا وَ قَتْلَهُمُ الاَنبِیآءَ بِغَیْرِ حَقِّ وَ نَقُولُ ذُوقُوا عَذابَ الَحریقِ.

3-   سورة مباركة نسآء آیة شریفة 77

بِسمِ اللهُِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ اَلَمْ تَرَ اِلیَ الّذَینَ قیلَ لَهُمْ كُفّوُآ اَیْدِیَكُمْ وَ اَقیمُوا الصَّلواهَ وَ آتُوا الزَّكواهَ فَلَمّا كُتِبَ عَلَیْهِمُ الْقِتالُ اِذا فَریقُ مِنْهُمْ یَخْشَوْنَ النّاسَ كَخَشْیَهِ اللهِ اَوْ اَشَدَّ خَشْیَهً وَ قالوُا رَبَّنا لِمَ كَتَبْتَ عَلَیْنا الْقِتالَ لَوْ لآ اَخّرَْتَنآ اِلی اجَلٍَ قَریبٍ قُلْ مَتاعُ الدُّنیا قَلیلُ وَاْلآخِرَهُ خَیْرُ لِمَنِ‎اتّقَی وَ لا تُظلَمُونَ فَتیلاً.

4-   سورة مباركة المآئده آیة شریفة 27

بِسمِ اللهُِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ وَ اتْلُ عَلَیْهمْ نَبَاَابْنَیْ آدَمَ بِالْحَقّ اِذْ قَرَّبا قُرْباناً فَتَقَبَّلُ مِنْ اَحَدِهِما وَ لَمْ یَتَقَبَّلَ مَنَ الْآخَرِ قالَ لَاَقْتُلَنَّكَ قالَ اِنَّما یَتَقَبَّلُ اللهُ مِنَ الْمُتَّقینَ.

5-   سورة مباركة الرّعد آیة شریفة 16

بِسمِ اللهُِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ قُلْ مَنْ رَّبُّ السَّماواتِ وَاْلَارْضِ قُلِ اللهُ قُلْ اَفَاَتَّخَذْتُمْ مِّن دوُنِهِ اَوُلِیآءَ لا یَمْلِكوُنَ لِاَنْفُسِهِمْ نَفْعاً وَ لا ضَرّاً قُلْ هَلْ یَسْتَوِی اْلَاعْمی وَالْبَصیرُ اَمْ هَلْ تَسْتَوِی الضُّلُماتُ وَالنّوُرُ اَمْ جَعَلوُا للهِ شُرَكآءَ خَلَقوُا كَخَلْقِهِ فَتَشابَهَ الْخَلْقُ عَلَیْهِمْ قُلِ اللهُ خالِقُ كُلِّ شَیَُ وَ هُوَ الْواحِدُ الْقَهَّارُ.

6-   سورة مباركة المزمّل آیة شریفة 20

بِسمِ اللهُِ الرَّحْمنِ الرَّحیمِ اِنَّ رَبَّكَ یَعْلَمُ اَنَّكَ تَقُومْ اَدْنی مِنْ ثُلُثَیِ اللَّیْلِ وَ نِصْفَهُ وَ ثُلُثَهُ وَ طآئفَه مِّنَ الّذَینَ مَعَكَ وَاللهُ یُقَدِّرُ اللَّیْلَ وَالنَّهارَ عَلِمَ اَنْ لَنْ تُحْصُوهُ فَتابَ عَلَیْكُمْ فَاقْرَؤُا ما تَیَسَّرَ مِنَ الْقُرْآنِ عَلِمَ اَنْ سَیَكُونُ مِنْكُمْ مَّرْضی وَ آخَروُنَ یَضْرِبُونَ فیِا الاَرْضِ یَبْتَغوُنَ مِنْ فَضْلِ اللهِ وَ آخَروُنَ یُقاتِلوُنَ فی سَبیلِ اللهِ فَاقْرَؤا ما تَیَسَّرَ مِنْهُ وَ اَقیموُا الصَّلواهَ وَ آتوُا الزَّكوهَ وَ اَقْرِضوُا اللهَ قَرْضاً حَسَناً وَ ما تُقَدِّمُوا لاَنْفُسِكُمْ مِّنْ خَیْرٍ تَجِدُوُه عِنْدَاللهِ هُوَ خَیْراً وَ اَعْظَمَ اَجْراً وَ اسْتَغْفِروُا اللهَ اِنَّ اللهَ غَفُورَُرَحیمُ .

لطفا پیش دعانویس نرینو فقط از قرآن کمک بگیرید خسته نشو و مجدد شروع کنحتما هرروز دستور حصاری که نوشتم ...

عزیزم  ۱۰۰صلوات سادع با ایت الکرسی بخونم برا حصار خوبه؟