2777
2789
عنوان

خواب دیدم یکی از نزدیکانم طلسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 28 پست
هرروز این دستور رو بخون،خصوصا کسانیکه سوره بقره و سوره های باطل السحر رو شروع می‌کنند باید بخوننمیتو ...

بعد اینکه یه بار بخونم کافیه؟باهرروز باید بخونم؟

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
بعد اینکه یه بار بخونم کافیه؟باهرروز باید بخونم؟

دستور حصار رو هرروز بخونین

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ۱۰۰صلوات سادع با ایت الکرسی بخونم برا حصار خوبه؟

دستور رو دوباره بخون ،طبق ترتیب و تعدادی که نوشته

اول  هفت صلوات

بعد سوره ها به ترتیب هرکدوم هفت مرتبه

آخر سر هم مجدد هفت صلوات

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083
دستور رو دوباره بخون ،طبق ترتیب و تعدادی که نوشتهاول هفت صلواتبعد سوره ها به ترتیب هرکدوم هفت مرتبه ...

باشه ممنونم

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
تا کی؟اگه کسی نماز خون نباشه چی باز تاثیرداره؟

اولین محافظ نمازه

سعی کن نمازاتو شروع کنی و بخونی

چون با هر نماز ،حفاظ ما تقویت میشه و تاثیر عوامل بد ضعیف میشه 

اولین محافظ نمازهسعی کن نمازاتو شروع کنی و بخونیچون با هر نماز ،حفاظ ما تقویت میشه و تاثیر عوامل بد ...

مشکل همینجاس من دوس ندارم تو خونه خودمون نماز بخونم 

یکی از اعضای خانوادم وقتی میبینه نماز میخونم بیشتر انتظارش میره آدم پاک تری بشم ..

عوارض داره حتی اگه برام ثواب داشته باشه 

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸

اولین محافظ نمازهسعی کن نمازاتو شروع کنی و بخونیچون با هر نماز ،حفاظ ما تقویت میشه و تاثیر عوامل بد ...

بعدم اینکه روم به دیوار ببخشید که این حرف رو میزنم ولی من آدم شهو/تی هستم بین هوس و دوس داشتن خدا و عبادت کردنش نمیتونم گزینه دوم رو انتخاب کنم هربار شکست میخورم

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸

مشکل همینجاس من دوس ندارم تو خونه خودمون نماز بخونم یکی از اعضای خانوادم وقتی میبینه نماز میخونم بیش ...

پنهانی بخون

زمانهایی بخون که کسی حواسش بهت نیست

برای خودت و حفاظت خودت بخون

پنهانی بخونزمانهایی بخون که کسی حواسش بهت نیستبرای خودت و حفاظت خودت بخون

سعی میکنم..

ولی چون من اتاق مستقل از خودم ندارم ینی با برادرم اشتراکی تو یه اتاق هستیم شاید خوندن نماز شب یا خوندن نماز تو جمعه ها برام مشکل بشه 

برا نماز صبح هم ک اصلا نمیتونم بیدار بشم

پنهانی بخونزمانهایی بخون که کسی حواسش بهت نیستبرای خودت و حفاظت خودت بخون

راستش من خیلی عبادت رو دوس دارم یه رابط هایی بین خواب و ایمان ب خدا و چیزای دیگه پیدا کردم ک با بیشتر مقدس بودن این ارتباط قوی تر و محکم تر میشه حس خالص بودن میده..

ولی چندوقته خودمو گم کردم 

راستش من خیلی عبادت رو دوس دارم یه رابط هایی بین خواب و ایمان ب خدا و چیزای دیگه پیدا کردم ک با بیشت ...

شروع کن حتی روزی دو رکعت

ضرری که ندارد

در طول روز هر زمان اتاقت خالی بود بخون

بعد هر نماز برای خودت دعا کن ان شاءالله هم خودتو پیدا میکنی،هم راهتو

شروع کن حتی روزی دو رکعتضرری که ندارددر طول روز هر زمان اتاقت خالی بود بخونبعد هر نماز برای خودت دعا ...

باشه حتما اینکارو میکنم 💚