2777
2789
عنوان

به نظرتون معنا و مفهوم زندگی چیه❤️🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 33 پست
دلیلی داره؟؟

خیلی دوییدم تو زندگی خیلی زیاد

خیلی سعی کردم درست زندگی کنم

ولی الان تو سنی ام که احساس میکنم بی فایده بوده و الان حتی حداقل هارو هم ندارم

در صورتی که خیلیا که هیچی براشون مهم نبوده و حتی به چیزی فکر نمیکنن هیچوقت زندگی همیشه به کامشون بوده و همه چی رو روال

واسه همین احساس میکنم ارزش تلاش و جنگیدن من رو نداشته

گدای در خانه حسینم❤
یعنی موفقیت یعنی از پس روزگار براومدن یعنی تلاش ثمر دیدن

خب به نظرت چه آدمی موفقه؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب همون خوب زندگی کردن یعنی چی؟؟یه نفر چطوری زندگی کنه میگی خوب زندگی کرده؟؟

به اهداف تو بستگی داره

یکی میخواد نقاش ماهری بشه

یکی مادر بشه واسش کافیه

یکی میخواد جهانگردی کنه

و...

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بنظرم زندگی هدیه ای هست که خداوند به همه داده و اگر بپذیریش همیشه خوشبخت خواهی بود اون موقع تازه سورپرایز میشی چون هر چی میری جلوتر میفهمی برای چی به این دنیا اومدی، اما اگه نپذیرفتی و دائم باهمه چی جنگیدی تا اونو باب میل خودت کنی اون موقع هست که باختی و از هدف اصلیت دور شدی

ما نمیتونیم بگیم کسی خوشبخته یانه. خوشبختی یه حس درونیه و ربطی به داشتن یا نداشتن چیزی نداره:) زندگی ...

به نظرت زمان برای تجربه های پی در پی محدود نیست؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

به نظرت زمان برای تجربه های پی در پی محدود نیست؟؟

زمان محدوده ولی ما نامحدودیم. فقط تو این جسم فیزیکی گیر افتادیم و فراموش کردیم چقد با ارزش و قدرتمندیم. ما. به هرچی که بخوایم میاتونیم برسیم

خیلی دوییدم تو زندگی خیلی زیادخیلی سعی کردم درست زندگی کنمولی الان تو سنی ام که احساس میکنم بی فایده ...

شاید هنوز نتیجه‌ی تلاش هات رو ندیدی.

من همیشه وقتی ناامید میشم سعی می کنم زاویه دیدم رو عوض کنم. اون موقع میبینم زندگیم از زوایای مختلف دید بهتری به من میده و همیشه همونطور نیست که من احساس می کنم.

به اهداف تو بستگی دارهیکی میخواد نقاش ماهری بشهیکی مادر بشه واسش کافیهیکی میخواد جهانگردی کنهو...

یعنی به نظرت رسیدن به هدف مساویست با خوشبختی، درسته؟؟

همانیدگی یعنی چی؟ میشه یکم بیشتر توضیح بدی؟

چیزایی که جامعه و خانواده به ما تحمیل کردن و اونا رو مهم جلوه کردن. مثل داشتن موقعیت اجتماعی. پول شغل. مقایسه خود حس خشم حسادت.... چیزایی که دائم ذهن ما حول و حوش آنها میگرده و ما رو از این لحظه و شادی و آرامش و سرور دور میکنه. البته منظورم این نیست که پول و موقعیت اجتماعی بده. نه خوبه. ولی این که شادی مونو به اونا وابسته کنیم. اونا رو زیاد مهم بدونیم بده. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

بنظرم زندگی هدیه ای هست که خداوند به همه داده و اگر بپذیریش همیشه خوشبخت خواهی بود اون موقع تازه سور ...

نظر خیلی قشنگی بود❤️

شاید هنوز نتیجه‌ی تلاش هات رو ندیدی.من همیشه وقتی ناامید میشم سعی می کنم زاویه دیدم رو عوض کنم. اون ...

خیلی خسته ام خیلی زیاد

حتی اگر دست من بود دیگه از ادامه دادن انصراف میدادم

گدای در خانه حسینم❤
چیزایی که جامعه و خانواده به ما تحمیل کردن و اونا رو مهم جلوه کردن. مثل داشتن موقعیت اجتماعی. پول شغ ...

خیلی موافقم باهات. این دیدگاه واقعا تأمل برانگیزه!

یعنی به نظرت رسیدن به هدف مساویست با خوشبختی، درسته؟؟

به نظر من اگه هدفی باشه که واقعا عاشقشی اره. ولی اگه برای این باشه که صرفا بقیه بگن این آدم موفقه یا چون ااون شغل پردرامده برم دنبالش بدون اینکه دوسش داشته باشم حتی موفقم بشم احساس خوشبختی نمیاد باهاش

خیلی خسته ام خیلی زیادحتی اگر دست من بود دیگه از ادامه دادن انصراف میدادم

خسته بودن طبیعیه.

همه خسته میشن حتی خیلی ولی باز با این حال ساعتشون رو کوک می کنن برای اینکه صبح زود بیدار شن و به کار هاشون برسن‌ و این یعنی زندگی ادامه داره یعنی امید هنوزم درون ما بیداره✨️