یه آدم چه چیزی داشته باشه میگید تو زندگیش خوشبخته؟؟
شما چه دیدگاهی نسبت به زندگی خودتون دارید؟؟
بگید تا با طرز فکر ها و دیدگاه های مختلف آشنا بشیم.
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️
همانیدن به زبان ساده اینکه ما به عنوان هوشیاری. خدایت خودمونو همانش کنیم با چیزی بگیم فلان شغل نباشه زندگیم شروع نمیشه. به فلان مقدار پول یا ازدواج نرسم زندگیم زندگی نمیشه. که اینا غلطه. مولانا میگه وه چه بی نام ونشان که منم. ما به عنوان خداییت. شادی مطلق. ابدی و بی نهایتیم نه اینکه خودمونو با چیزی همانیده و درگیر کنیم ود ایما در دردها وغم ها درجا بزنیم وگوهر عمر را تلف کنیم.
ما بیشتر در تخیلاتمان رنج میبریم تا در واقعیت.. سنکا
همانیدن به زبان ساده اینکه ما به عنوان هوشیاری. خدایت خودمونو همانش کنیم با چیزی بگیم فلان شغل نباشه ...
چیزی که خیلی ها درگیرشن حتی خود من.
تا حالا بهش به این صورت فکر نکرده بودم.
شاید آدمها به خاطر اینکه از بقیه عقب نمونن درگیر این همانیدگی ها میشن و این غمناکه.
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یعنی به نظرت رسیدن به هدف مساویست با خوشبختی، درسته؟؟
نه
طبق میل خودت زندگی کردن رضایتت از خودتو میبره بالا
رضایت از خودت باعث ایجاد حس خوشبختی میشه
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
چیزی که خیلی ها درگیرشن حتی خود من.تا حالا بهش به این صورت فکر نکرده بودم.شاید آدمها به خاطر اینکه ...
آفرین بهت. ما درگیر مسابقه میشیم در حالیکه ما در لحظه باید شاد و خوشبخت باشیم. مسابقه زمانی مطرحه که همه از یه نقطه زندگیو شروع کنیم در حال که ما در خانواده متفاوت با سطح هوشیاری مختلف به این زندگی می آییم. البته منظور این نیست ما پیشرفت نکنیم شغل و پول نداشته باشیم. نه اتفاقا اگه ما به حضور زنده باشیم و خودمونو مقایسه نکنیم هم زندگیمون آرام میشه هم رحمت خدا شامل ما میشه و باعث میشه خدا از هر چیزی بهترینشو به ما بده. ودر کل میگیم خدایا هر چی تو صلاح میدونی من تلاشمو میکنم.
ما بیشتر در تخیلاتمان رنج میبریم تا در واقعیت.. سنکا