_بنده_خدا_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 3799 عنوان کنکوررررررر‼️‼️‼️‼️ 83 بازدید | 13 پست برا کنکور ۴۰۶ به بعد تاثیر معدل برداشته میشه؟؟یا ۴۰۵ به بعد؟؟ ظاهرتون با خدا باطنتون یا خدا..!️ 1403/09/22 | 17:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shinysun عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 6226 قطعیه 😂 و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊
_بنده_خدا_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 3799 تا ۱۴۰۶همینه تا ببینم چی میشه یعنی خود ۴۰۶ هست؟ ظاهرتون با خدا باطنتون یا خدا..!️
_بنده_خدا_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 3799 قطعیه 😂 مطمئنی؟ ظاهرتون با خدا باطنتون یا خدا..!️
دخترراهنما عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 9423 عزیزم تاپیک زدم ببین کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻
shinysun عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 6226 مطمئنی؟ اره .بشین بخون و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊
_بنده_خدا_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 3799 عزیزم تاپیک زدم ببین یعنی ۴۰۶ تغییرش میدن؟این که خیلی بده ظاهرتون با خدا باطنتون یا خدا..!️
دخترراهنما عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 9423 یعنی ۴۰۶ تغییرش میدن؟این که خیلی بده یعنی فعلا اصلاحیه نیومده اگر اومد از ۴۰۶ به بعد اگه نیومد ۴۰۶ هم تغییر نخواهد کردولی اینام قطعی نیست هر روز حرفشون تغییر میدن کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻
_بنده_خدا_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 3799 یعنی فعلا اصلاحیه نیومده اگر اومد از ۴۰۶ به بعد اگه نیومد ۴۰۶ هم تغییر نخواهد کردولی اینام قطعی نیست ... یعنی کنکوریا ۴۰۶ چی باید کنن😐عمومی تست بزنن یا نه واییییی ظاهرتون با خدا باطنتون یا خدا..!️
دخترراهنما عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 9423 یعنی کنکوریا ۴۰۶ چی باید کنن😐عمومی تست بزنن یا نه واییییی تا ۲۵ باید صبر کرد کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻
_بنده_خدا_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 3799 تا ۲۵ باید صبر کرد اونجا برا ۴۰۶ هم معلوم میشه؟مرسیی ظاهرتون با خدا باطنتون یا خدا..!️
دخترراهنما عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 9423 اونجا برا ۴۰۶ هم معلوم میشه؟مرسیی اره عزیزم ، ولی برای ۴۰۶ ممکنه تا پایان امسال بازم نظرشونو تغییر بدن کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻
_بنده_خدا_ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 3799 اره عزیزم ، ولی برای ۴۰۶ ممکنه تا پایان امسال بازم نظرشونو تغییر بدن مرسی✨ ظاهرتون با خدا باطنتون یا خدا..!️