2777
2789
عنوان

طوطی گرفتمم

156 بازدید | 21 پست

سلام دوستان امروز یدونه طوطی گرینچیک گرفتم اونایی که تجربه دارن میان راهنمایی کنن و تجربه عاشون از نگهداری بگن

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

وای منم یه دونه دارممم

خیلی بازیگوش و شیطونه میاد رو شونه یا سرم میشینه و یکم یادگرفته بگه مامان

هنوز دو ماهشه

فقط من یبار بردم جای دامپزشک گفت گرینچیکا یکم بیشتر گاز میگیرن اصلا دعواشون نکنین و یکم بگذره ببینه عکس العملی نشون نمیدین ول میکنه

اگ واکنش نشون بدی وحشی میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی من عاشق طوطی هستمچه قیمته طوطی؟ من ازون سبزا دوس دارم

اون سبزا ملنگو هستن اره خیلی عشقن من قبلا چند سال یدونه ملنگو داشتم عشق بود عشقققق

وای منم یه دونه دارمممخیلی بازیگوش و شیطونه میاد رو شونه یا سرم میشینه و یکم یادگرفته بگه مامانهنوز ...

خوبه گرینچیک ؟

صدا زیاد میده یا نه؟

من میخواستم راهب بگیرم گفتن راهب خیلی پر سر و صداست چون آپارتمان هستیم گرینچیک گرفتم

اشنایی ندارم ولی همسرم چند نوع داشته همیشه میگه گرینچیک از همه نگهداریش اسونتره و طوطی بهتریه برا نگهداری

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
خوبه گرینچیک ؟ صدا زیاد میده یا نه؟ من میخواستم راهب بگیرم گفتن راهب خیلی پر سر و صداست چون آپارتمان ...

نه اصلا سروصدا نداره

اره خیلی بامزس😍

ولی خب راهب ها قدرت حرف زدنشون بیشتره

اشنایی ندارم ولی همسرم چند نوع داشته همیشه میگه گرینچیک از همه نگهداریش اسونتره و طوطی بهتریه برا نگ ...

من چون گفتن سر و صداست از بقیه کمتره گرفتمش وگرنه ملنگو میگرفتم یا راهب من قبلا ملنگو داشتم واقعا جیغ بلند و تیزی دارن

نه اصلا سروصدا نداره اره خیلی بامزس😍ولی خب راهب ها قدرت حرف زدنشون بیشتره

اره گرینچیک ها در اصل اصلا سخنگو نیستن ولی چند تا کلمه میتونن حرف بزنن ولی نه به خوبی راهب و ملنگو ولی میگن احساساتی و خیلی چسبکو هستن میخوان بچسبن به ادم

من اون سفیدا کاکادو ها که میرقصنم خیلی خوشم میاد ازشونشااادن

اونا گرونن ۱۰۰ تومن ۹۰ تومن و ... و بزرگن جای زیاد میخوان اگر نوک بزنن دیگه به فنا میری

ولی خیلی خیلی نازن

من چون گفتن سر و صداست از بقیه کمتره گرفتمش وگرنه ملنگو میگرفتم یا راهب من قبلا ملنگو داشتم واقعا جی ...

من کلیپ دیدم ازشون ملنگو صدا تیزو جیغ جیغویی داره

همین گرینچیک طوطی بهتریه

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.