2777
2789

نه نتیجه فیزیکی نگرفتم مثلا برای تغییر اجزای صورت و بدن و.. ساب هایی رو هم گوش دادم که اتفاقا تو یوتیوب کلی ویو و کامنت مثبت داشتن

ولی واسه جذب خیلی نتیجه گرفتم مثلا آرزو کردم که الان این اتفاق بیفته یا فلان چیز گیرم بیاد و.. نتیجشو دیدم، حدس میزنم تلقین خودم بوده

Your lips, my lips, apocalypse.. M

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از لحاظ علمی چندتا نویز نمی تونن ویژگی های وابسته به ژنتیک رو تغییر بدن،اینایی هم که میگن تاثیر داره ...

نمی دونم باز میگن نه از لحاظ علمی سابت شده است وارد ناخودآگاه میشه نتیجه میده

نه نتیجه فیزیکی نگرفتم مثلا برای تغییر اجزای صورت و بدن و.. ساب هایی رو هم گوش دادم که اتفاقا تو یوت ...

نمی دونم نمیتونم من گوش بدم چون انسداد دارم نتیجه نمیگیرم ولی منم احساس میکنم تلقین خودمون هستش که جواب میده نه قدرت سابلیمینال

نمی دونم نمیتونم من گوش بدم چون انسداد دارم نتیجه نمیگیرم ولی منم احساس میکنم تلقین خودمون هستش که ج ...

آره دقیقا، تلقینه

بخاطر همین میگم من مثلا رنگ چشم یا فرم بینی و صورت و بدن و.. اصلا تغییر نکرد و هیچکس از اطرافیانمم بهم نگفت ولی مثلا چند تا از آرزوهای لحظه ایم اتفاق افتاد چون باور کرده بودم که میشه

آره دقیقا، تلقینه بخاطر همین میگم من مثلا رنگ چشم یا فرم بینی و صورت و بدن و.. اصلا تغییر نکرد و هیچ ...

اگه اشکالی نداره میتونی از اون آرزو هایی که میخواستی اتفاق بیوفته شد بگی

اگه اشکالی نداره میتونی از اون آرزو هایی که میخواستی اتفاق بیوفته شد بگی

مثلا آرزو کردم یکی که باهاش قهر بودم بهم پیام بده که داد..

یا چند بار بخاطر نمره و امتحان گوش دادم اونم بعضیاشون جواب داد