2777
2789

سلام

مامان دارم دخترمو از جیش میگیرم  دخترم دو سالو سه ماهش تموم شده.از صبح پوشکشو گرفتم هر ده دیقه میبرمش دسشویی ولی اصلا تو دسشویی جیش نمیکنه فقط تو شورتش جیش میکنه میشه راهنماییم کنید چیکار کنم؟

جیش  

مگه میشه از جیش بگیریش 

از پوشک میگیریش 😆

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

از جیش میگیرم چیه خخخخخخ از پوشککککک

از جیش ک نمیشه گرفت خواهر 😂😂

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید با بازی و اسباب بازی یادش بدی مثلا ما ی نمونه داشتیم اینجوری بود یدونه از این عروسکارو ک فشار میدی بوق میزنه واسش گرفتن مامانش بهش گفت هردفه جیش داشتی اینو فشار بده تا مامان بیاد ببرتت جیش کنی 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

پشر من دو سال و نیمشه که شروع کردم. خوش به حالت که ده دقیقه ای یک بار میبری گل دخترت رو و میاد. پسر من باید یک ساعت و نیمی یک بار بیاد نمیاد باهام😭😭😭

من یک مخالف فمنیستم، چون تفاوت های زن و مرد غیرقابل انکاره، من به دنبال تساوی با مردها نیستم به دنبال جایگاه والای زنانگی هستم، چیزی فراتر از تساوی✌

پسر من همون روز اول که از پوشک گرفتمش میگفت و میرفت دستشویی. حتی یبارم خودش رو خیس نکرد. تجربه ندارم. 

بزاری بزرگ تر بشه بهتر نیست؟ من پسرم رو دو سال و ۷ ماهگی از پوشک گرفتم و همون روز اول عادت کرد حتی موقع خواب هم مشکلی نداشت

پسر من همون روز اول که از پوشک گرفتمش میگفت و میرفت دستشویی. حتی یبارم خودش رو خیس نکرد. تجربه ندارم ...

منم موافقم. بذار یکم بزرگتر بشه. الانم هوا سرده. چیزی رووخیس کرد مشکله شستن و خشک کردنش

امضا🤔

وای داغ دلمو تازه کردی پسرم رو که نتونستم از پوشک بگیرم هروقت جیش داشت میرفت توی تراس جسشمیکرد توی شلوارش بعد خودش درمیاورد میزاشت توی لباسشویی😂😂یه روز یهو رفت در دستشویی رو باز کرد دید باباش داره جیش میکنه .از اون موقع دیگه رفت دستشویی.آخیش 😀😀

مادر بزرگ میگفت : حرف سرد ، مهر گرم رو ازبین میبره .حتی وسط چله ی تابستون.

من وقتی خواستم بگیرمش هر نیم ساعت یه بار میبردم.اولا نمیکرد تو دستشویی بعد یاد گرفت که باید بکنه.الان دو سال و چهار ماهشه.اصلا تو شلوار جیش نمیکنه.بدو میره جلو دستشویی.ولی پی پی رو یکم مشکل داره یه وقت میگه یه وقت نه.ولی همینکه بخواد بکنه بدو میاد میگه.قبلش نه.که مثلا مامان بریم دستشویی پی پی دارم.

مشکلی دارم ز دانشمند مجلس باز پرس####توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر میکنند؟؟ واقعا چرا؟؟
وای داغ دلمو تازه کردی پسرم رو که نتونستم از پوشک بگیرم هروقت جیش داشت میرفت توی تراس جسشمیکرد توی ش ...

ای جان بخورم پسرتوووو

با نمک

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪