2777
2789

رفتارای بی ادبانه رو که دیدین بگین مثلا همکار من میاد و پوشه های روی میز منو بهم میریزه و عقلش نمکیشه مرتبش کنه یا همش میگه گشنمه گشنمه و موقع خوردن با دهن پر صحبت میکنه صداش عوض میشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بی ادبانه نه اما همیشه تو ذهنم مونده.

یبار خودکار نبرده بودم مدرسه ، کناریم که دوست صمیمیه بهش گفتم ، توقع داشتم یه مداد بده برا خودم نمیبردم که پسش میدادم یا نهایتش یکی براش میخریدم(خیلی داشت). اما تعارف نزد از یه نفر دیگه گرفتم🥲🥲

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

متنفرم از کسی ک با دهن پر حرف میزنه. کلا نوع غذا خوردن برام خیلی مهمه، ی دختر بود اینقد این دختر خوشگل ولی موقع غذا خوردن تو ی رستوران اومد دقیق روبه روم نشست یهو دیدم داره با دهن پر حرف میزنه حالم ازش بهم خورد 

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت
متنفرم از کسی ک با دهن پر حرف میزنه. کلا نوع غذا خوردن برام خیلی مهمه، ی دختر بود اینقد این دختر خوش ...

ازه منم . همکارم دهنشو پر میکنه با یه صذای ناجور صحبت میکنه بلند