sabaraka مدیر استارتر عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 201 عنوان جنسیت نی نی 682 بازدید | 77 پست شده ک تو نیفتی و آنومالی بگن جنین دختر هس اما پسر باشه؟من هر جا رفتم برا چکاپ اول از روی حرکات و صدای ضربان قلب میگن پسره؟!بعد من میگم ن دختر هس بر گذشته حسرت آوردن خطاست... 1396/09/13 | 16:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sabaraka مدیر استارتر عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 201 واقعا برام جای سوال داره چرا باید دخترم همه چیش شبیه پسرا باشهخدایی ناکرده مشکل ژنتیکی نداشته باشهواقعا از این موضوع خیلی میترسم بر گذشته حسرت آوردن خطاست...
خاله_سوسكه عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 2565 از رو حرکات نمیگن عزیزمتو سونو ها از آلت تناسلی میگنکه اگه گفتن دختره قطعی دختر
مانترا3 عضویت: 1393/07/03 تعداد پست: 37170 واقعا برام جای سوال داره چرا باید دخترم همه چیش شبیه پسرا باشه خدایی ناکرده مشکل ژنتیکی نداشته باشه ... از اون حرفا بوداااا عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
الي١٢٣٤ عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 137 سلام خانونا اينجا كسي هست ٣٣ هفته زايمان داشته باشه بچه ام الان دستگاهه تازه زايمان كردم ميترسم خيلي داغونم كمكم كنيد
nini72 عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 672 از رو حرکات نمیگن عزیزمتو سونو ها از آلت تناسلی میگن که اگه گفتن دختره قطعی دختر برای شما نی نیتون جنسیتشو گفتن?
sabaraka مدیر استارتر عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 201 از اون حرفا بوداااا خب آدم هر فکری ب ذهنش میرسه دیگ بر گذشته حسرت آوردن خطاست...
خاله_سوسكه عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 2565 واقعا برام جای سوال داره چرا باید دخترم همه چیش شبیه پسرا باشه خدایی ناکرده مشکل ژنتیکی نداشته باشه ... چیش شبیه دخترای؟ضربان قبل و ویار و اینا همه ش چرته و خرافاتمهم آلتشهانگار خیلی پسر میخواستی خورده تو ذوقت
خاله_سوسكه عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 2565 برای شما نی نیتون جنسیتشو گفتن? هفته ۱۳ گفتن دختر و ۱۷ قطعی دختر شد
Sare35 عضویت: 1392/12/19 تعداد پست: 2094 سلام خانونا اينجا كسي هست ٣٣ هفته زايمان داشته باشه بچه ام الان دستگاهه تازه زايمان كردم ميترسم خيلي ... بله عزیزم مندخترم 32به دنبیا اومد ﺑﺎﻭﺭ ﻧـﻤﯽ ﮐﻨـﻢ ! ﺧـﺎﻟـﻖ ﻧﻈـﻢ ﺩﺍﻧـﻪ ﻫـﺎﯼ ﺍﻧـﺎﺭ، ﺯﻧـﺪﮔـﯽ ﻣـﺮﺍ ﺑـﯽ ﻧﻈـﻢ ﭼﯿـﺪﻩ ﺑﺎﺷـﺪ
sabaraka مدیر استارتر عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 201 برای شما نی نیتون جنسیتشو گفتن? اره تو نیفنی و آنومالی گفتن دختر هس اما هر وقت برا چکاپ رفتم میگن همه ی حرکاتش شبیه پسراست بر گذشته حسرت آوردن خطاست...
dibagoli عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 3694 از رو حرکات نمیگن عزیزمتو سونو ها از آلت تناسلی میگن که اگه گفتن دختره قطعی دختر عزیزم من خودم دیدم گفتن دختره به دنیا اومده پسر بود هیچی قطعی نیست حدود ده درصد احتمال اشتباه هست لا تقنطوا من رحمت الله
معصومه_.... عضویت: 1396/02/10 تعداد پست: 340 اره تو نیفنی و آنومالی گفتن دختر هس اما هر وقت برا چکاپ رفتم میگن همه ی حرکاتش شبیه پسراست &n ... خودت حست چی میگهکسی خواب نی نی تو ندیده؟ .حسبی الله لا اله الا هو علی توکلت و هو رب العرش العظیم.
sabaraka مدیر استارتر عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 201 چیش شبیه دخترای؟ ضربان قبل و ویار و اینا همه ش چرته و خرافات مهم آلتشه انگار خیلی پسر میخواستی خ ... ن اتفاقا هم من هم شوهرم از اول دلمون میخواست دختر باشه فقط مامانم و بابابزرگم هنوز قبول ندارن بر گذشته حسرت آوردن خطاست...
sabaraka مدیر استارتر عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 201 سلام خانونا اينجا كسي هست ٣٣ هفته زايمان داشته باشه بچه ام الان دستگاهه تازه زايمان كردم ميترسم خيلي ... دختر دوست منم ۳۲ هفته بدنیا اومد یه مدت تو دستگاه بود الان ۵ ماهشه خداروشکر طالم و سلامتهحتما نی نیت خخوبو سالمه توکل بخدا عزیزم بر گذشته حسرت آوردن خطاست...