2777
2789
عنوان

جنسیت نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 77 پست
وأي تو روخدا كمكم كن دارم ديونه ميشم چقد تو دستگاه موند 

سلام عزیزم نگران نباش

بتامتازون زده بودی؟ اگه اره نهایت یه هفته

اگه نزده بودی یکم بیشتر تا ریه ش کامل بشه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
ببين غصه نخور من چند مورد زايمان زودرس ديدم بچه هاشونم  ماشالا  خوبن فقط زياد پيشش بر ...

نميذازن بغل بگيرم راهم دوره من قزوينم بچه ام بيمارستان مهديه تهران سمت شوش خودمم زياد حالم خوب نيس نميذارن بمونم ميگن ما شير ميديم با دستگاه فعلا ب تو نياز نداريم دلم كباب ميشه وقتي ميبينمش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانونا اينجا كسي هست ٣٣ هفته زايمان داشته باشه بچه ام الان دستگاهه تازه زايمان كردم ميترسم خيلي ...

سلام خانومی. من نرسم و تو بخش آی سی یو نوزادان کار میکنم. نگران نباشین. خیلی از نوزادا سُر و مُرو گنده از دستگاه به سلامت بیرون میان. خودتونو ناراحت نکنین.  

نميذازن بغل بگيرم راهم دوره من قزوينم بچه ام بيمارستان مهديه تهران سمت شوش خودمم زياد حالم خوب نيس ن ...

Cyclogest 

عزیزم ایشالا سالم میاد پیشتون ، چرا زود بدنیا اومد؟

با خدا باشو پادشاهي كن 😍
نميذازن بغل بگيرم راهم دوره من قزوينم بچه ام بيمارستان مهديه تهران سمت شوش خودمم زياد حالم خوب نيس ن ...

چقدر سخت عزيزم يعني چي اخه نميزارن اين دوست من بچش بيمارستان اتيه بود با اون حال روزي دوبار ميرفت كان تنش ميكرد بچه رو ميدادن بغلش ولي شما خب راهت خيلي دوره ايشالا زودتر خوب شه بچه اون چهل روز تو دستگاه بود

♥️👨‍👩‍👦‍👦🙏
سلام خانومی. من نرسم و تو بخش آی سی یو نوزادان کار میکنم. نگران نباشین. خیلی از نوزادا سُر و مُرو گن ...

راس ميگي كدوم بيمارستان ميخوام زود بياد بخدا داغونم ميبينمش جيگرم كباب ميشه بيمارستان مهديه رو ميشناسي تهران سمت شوش

هردفعه دکترت سونو‌نمیکنه مگه ؟ اخه اونام میلینن پسره یادختر

خب من چربی شکمم زیاده خیلی واضح نمیبینن

اما همه ب آزمایس نیفتی ایمان دارن

بر گذشته حسرت آوردن خطاست...
موقعه زايمانم زدن تقريبا ٨ ساعت قبلاش 

نگران‌نباش عزیز

بسپار به خدا

مخصوصا اگه بیمارستان دولتی هست یا تکمیلی دارین مشکل مالی برات بوجود نمیاد بزار بمونه هر چقدر بیشتر بمونه بهتره. زود میاد خونه نگران نباش

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
خب من چربی شکمم زیاده خیلی واضح نمیبینن اما همه ب آزمایس نیفتی ایمان دارن

من که فکر نمیکنم سونو‌اشتباه کنه ، منو‌ ۱۳ هفته که گفتن انومالی هم همونو‌گفت ، دیروزم دکترم همونو گفت

با خدا باشو پادشاهي كن 😍