ببين غصه نخور من چند مورد زايمان زودرس ديدم بچه هاشونم ماشالا خوبن فقط زياد پيشش بر ...
نميذازن بغل بگيرم راهم دوره من قزوينم بچه ام بيمارستان مهديه تهران سمت شوش خودمم زياد حالم خوب نيس نميذارن بمونم ميگن ما شير ميديم با دستگاه فعلا ب تو نياز نداريم دلم كباب ميشه وقتي ميبينمش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام خانونا اينجا كسي هست ٣٣ هفته زايمان داشته باشه بچه ام الان دستگاهه تازه زايمان كردم ميترسم خيلي ...
سلام خانومی. من نرسم و تو بخش آی سی یو نوزادان کار میکنم. نگران نباشین. خیلی از نوزادا سُر و مُرو گنده از دستگاه به سلامت بیرون میان. خودتونو ناراحت نکنین.
نميذازن بغل بگيرم راهم دوره من قزوينم بچه ام بيمارستان مهديه تهران سمت شوش خودمم زياد حالم خوب نيس ن ...
چقدر سخت عزيزم يعني چي اخه نميزارن اين دوست من بچش بيمارستان اتيه بود با اون حال روزي دوبار ميرفت كان تنش ميكرد بچه رو ميدادن بغلش ولي شما خب راهت خيلي دوره ايشالا زودتر خوب شه بچه اون چهل روز تو دستگاه بود