2777
2789
عنوان

جنسیت نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 77 پست
سلام خانونا اينجا كسي هست ٣٣ هفته زايمان داشته باشه بچه ام الان دستگاهه تازه زايمان كردم ميترسم خيلي ...

دوست من هفته ٢٨ زايمان كرد بچش ماشالا پهلوني شده واسه خودش 

♥️👨‍👩‍👦‍👦🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من خودم دیدم گفتن دختره به دنیا اومده پسر بود هیچی قطعی نیست حدود ده درصد احتمال اشتباه هست

بابا يه عده واسه اينكه مثلا جشم نخورن الكي ميگن دختره تا بدنيا بود ازبس سطح فكرشون پايينه

♥️👨‍👩‍👦‍👦🙏
عزیزم من خودم دیدم گفتن دختره به دنیا اومده پسر بود هیچی قطعی نیست حدود ده درصد احتمال اشتباه هست

دختر دایی منم حتی سونو یه بعدی گفتن پسر هس بدنیا اومد دختر بود همه فقط با تعجب بهم نگاه میکردن

بر گذشته حسرت آوردن خطاست...
بابا يه عده واسه اينكه مثلا جشم نخورن الكي ميگن دختره تا بدنيا بود ازبس سطح فكرشون پايينه

😂😂😂

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
یه چی ام بگم دوستم تو غربالگری گفتن دختره قبول نداشت یه ماه بعد رفت گفتن پسره

خطا تو غربالگری ک خیلی هس

اما نیفتی و آنومالی با قطعیت و ۹۵ درصد دقت جنسیت رو مشخص میکنن

دختر دوست منم ۳۲ هفته بدنیا اومد یه مدت تو دستگاه بود الان ۵ ماهشه خداروشکر طالم و سلامته حتما نی ن ...

اونوچقد نگه داشتن خبر داري تو روخدا كمكم كن استرس دارم درد دارم داغونم دكترام جواب قعطي نميدن

ميخوام زود بياد پيشم خسته ام از وقتي ب دنيا أؤمده نگرفتم بغلم تو رو خدا براش دعا كنيد

ببين غصه نخور من چند مورد زايمان زودرس ديدم بچه هاشونم  ماشالا  خوبن فقط زياد پيشش برو بغلش كن شير خودتم حتما بدوش ببر  ايشالا زود مياد بغلت

♥️👨‍👩‍👦‍👦🙏
اونوچقد نگه داشتن خبر داري تو روخدا كمكم كن استرس دارم درد دارم داغونم دكترام جواب قعطي نميدن

چهار هفته موند تو دستگاه

شیر خودشو بهش میداد تو روند تکاملش خیلی تاثیر داشت