sabaraka مدیر عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 201 عنوان جنسیت نی نی | مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 77 پست شده ک تو نیفتی و آنومالی بگن جنین دختر هس اما پسر باشه؟من هر جا رفتم برا چکاپ اول از روی حرکات و صدای ضربان قلب میگن پسره؟!بعد من میگم ن دختر هس بر گذشته حسرت آوردن خطاست... 1396/09/13 | 16:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
*مامان_پرنس_مهراد* عضویت: 1391/08/20 تعداد پست: 5151 سلام خانونا اينجا كسي هست ٣٣ هفته زايمان داشته باشه بچه ام الان دستگاهه تازه زايمان كردم ميترسم خيلي ... دوست من هفته ٢٨ زايمان كرد بچش ماشالا پهلوني شده واسه خودش ♥️👨👩👦👦🙏
خاله_سوسكه عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 2565 ن اتفاقا هم من هم شوهرم از اول دلمون میخواست دختر باشه فقط مامانم و بابابزرگم هنوز قبول ندارن قطعا دخترهبابا بزرگت بیشتر می فهمه یا سونوگراف؟؟؟ جلل خالق
*مامان_پرنس_مهراد* عضویت: 1391/08/20 تعداد پست: 5151 عزیزم من خودم دیدم گفتن دختره به دنیا اومده پسر بود هیچی قطعی نیست حدود ده درصد احتمال اشتباه هست بابا يه عده واسه اينكه مثلا جشم نخورن الكي ميگن دختره تا بدنيا بود ازبس سطح فكرشون پايينه ♥️👨👩👦👦🙏
خاله_سوسكه عضویت: 1396/08/14 تعداد پست: 2565 عزیزم من خودم دیدم گفتن دختره به دنیا اومده پسر بود هیچی قطعی نیست حدود ده درصد احتمال اشتباه هست ده درصد نه یک هزارم درصد
معصومه_.... عضویت: 1396/02/10 تعداد پست: 340 یه چی ام بگمدوستم تو غربالگری گفتن دختره قبول نداشت یه ماه بعد رفت گفتن پسره .حسبی الله لا اله الا هو علی توکلت و هو رب العرش العظیم.
sabaraka مدیر استارتر عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 201 عزیزم من خودم دیدم گفتن دختره به دنیا اومده پسر بود هیچی قطعی نیست حدود ده درصد احتمال اشتباه هست دختر دایی منم حتی سونو یه بعدی گفتن پسر هس بدنیا اومد دختر بود همه فقط با تعجب بهم نگاه میکردن بر گذشته حسرت آوردن خطاست...
مانترا3 عضویت: 1393/07/03 تعداد پست: 37170 بابا يه عده واسه اينكه مثلا جشم نخورن الكي ميگن دختره تا بدنيا بود ازبس سطح فكرشون پايينه 😂😂😂 عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
الي١٢٣٤ عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 137 دوست من هفته ٢٨ زايمان كرد بچش ماشالا پهلوني شده واسه خودش ميخوام زود بياد پيشم خسته ام از وقتي ب دنيا أؤمده نگرفتم بغلم تو رو خدا براش دعا كنيد
sabaraka مدیر استارتر عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 201 یه چی ام بگم دوستم تو غربالگری گفتن دختره قبول نداشت یه ماه بعد رفت گفتن پسره خطا تو غربالگری ک خیلی هساما نیفتی و آنومالی با قطعیت و ۹۵ درصد دقت جنسیت رو مشخص میکنن بر گذشته حسرت آوردن خطاست...
الي١٢٣٤ عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 137 دختر دوست منم ۳۲ هفته بدنیا اومد یه مدت تو دستگاه بود الان ۵ ماهشه خداروشکر طالم و سلامته حتما نی ن ... اونوچقد نگه داشتن خبر داري تو روخدا كمكم كن استرس دارم درد دارم داغونم دكترام جواب قعطي نميدن
*مامان_پرنس_مهراد* عضویت: 1391/08/20 تعداد پست: 5151 ميخوام زود بياد پيشم خسته ام از وقتي ب دنيا أؤمده نگرفتم بغلم تو رو خدا براش دعا كنيد ببين غصه نخور من چند مورد زايمان زودرس ديدم بچه هاشونم ماشالا خوبن فقط زياد پيشش برو بغلش كن شير خودتم حتما بدوش ببر ايشالا زود مياد بغلت ♥️👨👩👦👦🙏
الي١٢٣٤ عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 137 بله عزیزم من دخترم 32به دنبیا اومد وأي تو روخدا كمكم كن دارم ديونه ميشم چقد تو دستگاه موند
sabaraka مدیر استارتر عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 201 خودت حست چی میگه کسی خواب نی نی تو ندیده؟ خواب چرا؟ بر گذشته حسرت آوردن خطاست...
sabaraka مدیر استارتر عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 201 اونوچقد نگه داشتن خبر داري تو روخدا كمكم كن استرس دارم درد دارم داغونم دكترام جواب قعطي نميدن چهار هفته موند تو دستگاهشیر خودشو بهش میداد تو روند تکاملش خیلی تاثیر داشت بر گذشته حسرت آوردن خطاست...