2789
عنوان

شیدینگ لب

| مشاهده متن کامل بحث + 6110 بازدید | 90 پست
وااااای اصلا کسی که شیر میده تا ۶ماه بعد زایمان نمیتونه تاتو بزنه بعدشم بزنه باید دوبار شیر رو بدوشه ...

الان بچم نه ماهشه فقط نگفت که شیر ندیم بچه رو نمیدونم چرا انقد بدشانسم هرکاری میکنم کند میشه توش اصلا دگ زیبایی کاری نمیکنم 

گفت هر رنگی بخاین میشه حتی گفت رنگ رو بیارین من خیر سرم یه سالن خوب تو قاسم آباد رفتم حالا فردا بهش ...

ن خواهر من اشتباه بزرگی کرده ببخشید اینو میگم دوهفته دیگه رنگش بالا بیاد رنگ خیلی بدی میشه همین الان یقشو بگیر کوتاه نیا 

فرم رضایتم پرکردی قبل کار؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من وقتی رفتم واسه شیدم یکی از مشتریاش اومده بود پیشش بهش می‌گفت لبم فقط کبودیا رفع شده و رنگ نگرفته ...

فقط بخاطر پولش 😏😏😏😏 اگ اینو می‌گفت عمرا ما اینکارو انجام می‌دادیم الان لبام قبل از این خیلی خوش رنگ تر بود شوهرم لبام دیده میگه شیدینگ برای معتادا خوبه که لباشون سیاه و کمبود شده از سیاهی در میاد شما ها چرا رفتین😕😕😕😕

ن خواهر من اشتباه بزرگی کرده ببخشید اینو میگم دوهفته دیگه رنگش بالا بیاد رنگ خیلی بدی میشه همین الان ...

نه فر نداد چیزی پر نکردیم الان با این لب میشه شکایت کرد؟؟؟

فقط بخاطر پولش 😏😏😏😏 اگ اینو می‌گفت عمرا ما اینکارو انجام می‌دادیم الان لبام قبل از این خیلی خوش ...

نه واسه کبودی هم فقط نیست که 

یه رنگ خیلی خوبی بهت میده رنگ پوستت بازتر می‌کنه 

ولی خوب این خیلی ناشی بوده خراب کاری کرده 

ن خواهر من اشتباه بزرگی کرده ببخشید اینو میگم دوهفته دیگه رنگش بالا بیاد رنگ خیلی بدی میشه همین الان ...

حس میکنم خودش هم فهمیده گند زده چون پیامهای که تو تلگرام بهم دادیم رو دوطرفه پاک کرده 

لبت درد نداره؟ترشح نداره؟اگه که از رنگ قبلی لبت تیره تر شده باشه بعد ۱ماه باید حتما برای لبت دکاپاژ ...

درد نداره ولی مثل قبل نیست با اینکه پوستها رفتن هنوز کشیدگی داره گاهی یکم سوزش و خارش رنگش خیلی افتضاحه نه مثل رنگ قبلی تیره تر نیست باز خداشکر اونجوری نیست بنفش نشه

نه واسه کبودی هم فقط نیست که یه رنگ خیلی خوبی بهت میده رنگ پوستت بازتر می‌کنه ولی خوب این خیلی ناشی ...

اره میدونم شوهرم خب نمیدونست رنگ اینو دیده بود فکر کرده بود اونجوره فقط .... این از شانس منه تر زده😕😭

درد نداره ولی مثل قبل نیست با اینکه پوستها رفتن هنوز کشیدگی داره گاهی یکم سوزش و خارش رنگش خیلی افتض ...

فردا ی برنامه ضبط صدا نصب کن بعدش زنگ بزن بهش صداشو ضبط کن کار بجاهای باریک شید استفاده کنی نزنه زیرش

میشه ی عکس واضح تر بدی ببینم لبتو 

فردا ی برنامه ضبط صدا نصب کن بعدش زنگ بزن بهش صداشو ضبط کن کار بجاهای باریک شید استفاده کنی نزنه زیر ...

الان شبه گلم همه خوابیدن فردا ب مامانم میگم دوباره عکس بگیره همینجا میذارم