2789
عنوان

شیدینگ لب

| مشاهده متن کامل بحث + 6110 بازدید | 90 پست
چی بگم والا پیشش نرو دیگه مخصوصا واسه ترمیم پوست نازک تر میشه بدتر میزنه پوستتو داغون می‌کنه

دعا کن حداقل بهتر بشه خیلی ناراحتم نمیدونم فردا بله برون رو این داغون رژ برنم😔😔😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دعا کن حداقل بهتر بشه خیلی ناراحتم نمیدونم فردا بله برون رو این داغون رژ برنم😔😔😔😔

رژ نزن ممکنه عفونت کنه 

قرص تبخال هم بخور 

اناهیل هم میتونی بخوری در کنارش 

با پماد ا چشمی چربش کن نزار خشک بمونه 

اون که اگر بلد بود اینکارو باهم نمی‌کرد آنقدر دردناکه که میترسم بگم بگه بیا ترمیم دوباره زجرکشم کنه ...

عکست واضح نیست اما رنگ لبت به بنفشی‌میخوره؟

چندروزه زدی؟

قرص اکسلوویر خوردی؟

ترشح داره لبت؟

رژ نزن ممکنه عفونت کنه قرص تبخال هم بخور اناهیل هم میتونی بخوری در کنارش با پماد ا چشمی چربش کن نزار ...

اخه فردا چه جوری برم با لبام بخدا سردرد شدم خاک نگذره ازشون

عکست واضح نیست اما رنگ لبت به بنفشی‌میخوره؟چندروزه زدی؟قرص اکسلوویر خوردی؟ترشح داره لبت؟

نه  قرص نوشت نه پماد گفت چربی نباید بخوره ولی من تبخال زده بود خیلی بد شده بود دو روز پماد چشمی میزنم 

بنفش نیست همون رنگه عکس واضح دقیقا همون رنگ یه جورایی بی رنگ کلا شوهرم میگ شاید چون تازه پوستش رفته این رنگی شده 

ببین برای خواهرم فقط یک خط لب زد بعد کل پول یک میلیون ازش گرفت بعد فکر می‌کنی این پول بده

برو دادگستری شکایت کن نامه میده پزشک قانونی میری اونجا میفرستنت صنف کارشناسا تایید میکنن که گند زده مجبوره دیه لبتو بده

نه قرص نوشت نه پماد گفت چربی نباید بخوره ولی من تبخال زده بود خیلی بد شده بود دو روز پماد چشمی میزن ...

عزیزم تو یکی از کامنتا هم گفتی که بچه شیر میدی 

اینو مگه بهت نگفته بوده که تو شیردهی نمیتونی انجام بدی ؟

برو دادگستری شکایت کن نامه میده پزشک قانونی میری اونجا میفرستنت صنف کارشناسا تایید میکنن که گند زده ...

الان گند زده ؟؟ من هنوز باورم نمیشه یعنی الکی امیدوارم خدایا😭😭😭😭😭

عزیزم تو یکی از کامنتا هم گفتی که بچه شیر میدی اینو مگه بهت نگفته بوده که تو شیردهی نمیتونی انجام بد ...

نه تازه بهش گفته بودم بچه شیر میدم هم من هم خواهرم تازه خواهرم بچشو آورده بود وسط کار همش شیر میداد خودش هم میدید مگ نباید انجام داد 😕😕😕

نه قرص نوشت نه پماد گفت چربی نباید بخوره ولی من تبخال زده بود خیلی بد شده بود دو روز پماد چشمی میزن ...

اگه تبخال زده قرص اکسیلوویر  بگیر ۶ساعتی بخور اما بنظر من با این ترکیب رنگش لبت کبود میشه طیف رنگی خوبی نمیده بعد کلا کاره شید باید متناسب لب و پیگمنتش رنگ انتخاب کنی ن هرچی مشتری بگه این اینقد ناشی بوده حتی مشاوره درستیی نداده

نه تازه بهش گفته بودم بچه شیر میدم هم من هم خواهرم تازه خواهرم بچشو آورده بود وسط کار همش شیر میداد ...

وااااای اصلا کسی که شیر میده تا ۶ماه بعد زایمان نمیتونه تاتو بزنه بعدشم بزنه باید دوبار شیر رو بدوشه بریزه دور 

اگه تبخال زده قرص اکسیلوویر بگیر ۶ساعتی بخور اما بنظر من با این ترکیب رنگش لبت کبود میشه طیف رنگی خ ...

گفت هر رنگی بخاین میشه حتی گفت رنگ رو بیارین 

من خیر سرم یه سالن خوب تو قاسم آباد رفتم حالا فردا بهش تماس میگیرم ببینم چه بهونه برای گند کاریشو داره 

نه تازه بهش گفته بودم بچه شیر میدم هم من هم خواهرم تازه خواهرم بچشو آورده بود وسط کار همش شیر میداد ...

من وقتی رفتم واسه شیدم 

یکی از مشتریاش اومده بود پیشش بهش می‌گفت لبم فقط کبودیا رفع شده و رنگ نگرفته و در حده یه درجه فقط روشن شده اما راضیم تتو کاره هم بهش می‌گفت منکه بهت تذکر دادم تو شیردهی نمیتونی و رنگ نمیگیره 

زنه به اصرار خودش گفته بود واسم انجام بده و اگه رنگ نگرفت با خودم 

این چقدر احمق بوده که بهت نگفته تو شیردهی نمیتونی