2777
2789
عنوان

شیدینگ لب

6088 بازدید | 90 پست

منو خواهرم جمعه باهم رفتیم شیدینگ لب رو انجام دادیم

با وجود بی حسی که آرایشگر استفاده کرد انگار موقع سوزن زدن ب لب چاقو میزنند رو لبام بشدت درد داشت و آرایشگر میگفت باید تحمل کنید خواهرم که بزور خط لب تحمل کرد منم تا مرگ تحمل کردم که خلاصه هم از من هم از خواهر یک تومن پول گرفت ب اونم گفت مقصر خودتی تحمل نکردی من بیشتر اذیت شدم واسه تورو 😐😐😐 خلاصه ما پنجشنبه بله برون داشتیم یهو دو روز بعد دیدیم پوست لبامون ب پوست ریزی افتاده تبخال زده وحشتناک 

بله برون نمیشد نرم بله برون خواهرزادم بود همش استرس که خدایا چیکار کنم چیکار کنم.....

که امروز موفق شدم تا فردا از شر تبخال و پوستها راحت شم ولی درکش برام سخت بود 

یکی بیاد بگه چرا لبام سفید شده 😑😑😑😑😑😑🤔🤔🤔🤔 و بگه که درست میشه واقعا چرا؟؟؟؟ این همه درد عذاب و هزینه با لبهای سفیدم چیکار کنم؟؟؟ واقعا پشیمونم از اینکه رفتم🥺😭

نمی‌دونم چه دلیلی داشته که اینجوری شده ولی من انجام دادم درد نداشت اصلا رنگش هم خیلی خوب شده

بعد از پوست ریزی همون رنگی که میخاستی دراومد؟؟ یعنی میگی امیدوار نباشم رنگش برگرده؟؟؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نمی‌دونم چه دلیلی داشته که اینجوری شده ولی من انجام دادم درد نداشت اصلا رنگش هم خیلی خوب شده

بی حسیبی درد رو کم میکرد ولی نه اونقدر کم 

یه جاهایی که اثرش می‌رفت میگفتم درد دارم میشه استفاده کنید میگفت بی حسی بزنم زیاد رنگو کم می‌کنه و از بین می‌بره بدون بی حسی ادامه میداد جیگرمو تیکه تیکه کرد ب غلط کردن افتادم یعنی

اینای اینستا که میگن درد ندارع فلان؟ ولی بنظر منم ممکنه خیلی درد کنه

خیلی دردناک بود نمیدونم شاید بی حسی استفاده میکرد بی حسی خوبی نبود ولی من خیر سرم رفتم سالن قاسم آباد یه جا خوب که هم آشنا آدرس داده بود نه برای شیدینگ هم تو گوگل آدرسش بود 

شما انجام دادین ؟؟؟ رنگش روشن میشه یعنی ؟؟؟

اره من دوماه پیش شیدینگ کردم نه رنگش روشن ک نشده ولی بری ترمیم پررنگ تر میشه اگه پررنگ.دوس داری..اون رنگ اولی ک نمیزنه و میریزه اون رنگی ک نمیشه یه  رنگ کالباسی ملیح مونده لبم 

اینم اولین بار هست پایینی بعد از دوماه هست بالایی هم که تازه زده بود واسم

خیلی خوب شده گلم واسه تورو واسه منو که گند زده رنگ اولی که برام زد قرمز خیلی تیره بود الان که بی رنگه اصلا

اره من دوماه پیش شیدینگ کردم نه رنگش روشن ک نشده ولی بری ترمیم پررنگ تر میشه اگه پررنگ.دوس داری..اون ...

اینو میدونم ولی این که کلا سفید شده رنگ ندارم اصلا

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز