2821
2789
عنوان

شیدینگ لب

| مشاهده متن کامل بحث + 6088 بازدید | 90 پست

احتمالا موادش مشکل داشته. تر زده. دوستام زدن بلافاصله بعدش خیلی تمیز و شیک بود...الانم عالی هستند

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
از این رنگ اون دراومد بالاش که میبینی تپخال زده بود بعدم من بهش گفتم تیره بزن که پوسته رفت زیاد روشن ...

عزیزم این الان روز چندمه؟؟؟

منم انجام دادم دقیقا برای منم همینجوری بود بعد پوست ریزی کرد لبم نرم شد راستش بخوای من خودم آروم آروم اون پوست خشکا رو میکندم اگه هفته اول بنظر من با توجه به تجربه خودم طبیعیه 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

احتمالا موادش مشکل داشته. تر زده. دوستام زدن بلافاصله بعدش خیلی تمیز و شیک بود...الانم عالی هستند

خودت انجام دادی؟؟ 

منم تا زمانی که لبم خشک بود و پوسته پوسته لبم از دوستام قایم میکردم خیلی جاها حتی با ماسک رفتم کسی ندید لبم چجوری بود

خودت انجام دادی؟؟ منم تا زمانی که لبم خشک بود و پوسته پوسته لبم از دوستام قایم میکردم خیلی جاها حتی ...

هم باشگاهیام انجام دادن هر روز میدیدمشون. عالی بودن. منم میخوام بزنم انشاا...

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
انشالله عزیزمولی من حس میکنم عکس لبش طبیعیه تو مرحله پوسته ریزیه

برای دوستام صاف و براق بود آخه. گفتن اصلا درد هم نداشته. نمیدونم راستش...منم دو دل کرد اسی😅

سلام اسی شیدینگ لبت چی شد؟

سلام گلم هیچی ازش نموند همونجا همش ریخت هم مال من هم خواهرم دگ نرفتم بزنیم منم از مدل ادماییم طرف بیاد تر بزنه هم دگ سراغشو نمیگیرم چرا تر زدی😂😂😂😂

من دو روزه انجام دادم یه گوشه از لبم انکار رنگ نداره

نمیدونم شاید بستگی به لب داره و پوست لب

من خیلیا رو دیدم راضی بودن و خیلی قشنگ شده بودن

یا شایدم مشکل از مواد بود مواد فساد بود

که برای من خواهرم ننشست

ولی اگر گوشه لبت نگرفته و بقیش گرفته ارزش داره برای ترمیم بری

انشالله عزیزمولی من حس میکنم عکس لبش طبیعیه تو مرحله پوسته ریزیه

ن گلم طبیعی نبود همش ریخت هیچی نموند از چیز که زده بود با اینکه بالا شهر و به سالن خوب رفتیم ....

برای اینجور کارا باید حتما جایی برین که قبلاً دوست و فامیل رفته باشند جواب گرفته باشند گول تبلیغات و ... نخورین اصلا

برای دوستام صاف و براق بود آخه. گفتن اصلا درد هم نداشته. نمیدونم راستش...منم دو دل کرد اسی😅

عزیزم لابد اون موادش مثل این فساد نبوده و بی حسی خوبی استفاده کرده توام ببین کجا رفتم همونجا برو من خواهرم میخواست جایی بره که فامیل رفته بودن من نذاشتم که بیا بریم یه سالن خفن و باکلاس بالاشهر ..... که دوتامون فقط درد کشیدیم بدون نتیجه

عزیزم این الان روز چندمه؟؟؟منم انجام دادم دقیقا برای منم همینجوری بود بعد پوست ریزی کرد لبم نرم شد ر ...

نه عزیزم کلا رنگ با همون پوستهاش ریخت یه مدت لبام سفید بودن تا الان خداروشکر برگشتن به رنگ خودشون

دگ سمت شیلینگ نرفتم قلبم شکست😂😂😂

سلام گلم هیچی ازش نموند همونجا همش ریخت هم مال من هم خواهرم دگ نرفتم بزنیم منم از مدل ادماییم طرف بی ...

من الان چن ماهی میشه که زدمش رنگ لبمه خیلی پررنگ نیسش

خسته از جماعت زنده کشه مرده پرس🚶‍♀️

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز