2777
2789
عنوان

تصادف

533 بازدید | 46 پست

همین الان رفته بودم تمرین رانندگی با مامانم ک گواهینامه نداره خودم تازه گرفتم...چشمتون روز بد نبینه رفتم پمپ بنزین خاستم یکم ماشینوعقب جلو کنم زدم به صندوق صدقاتو واژگون کردم اینه بغلم اویزون شد و کل پمپ بنزین منفجر شد از خنده...خلاص بگم موجبات شادی همه رو فراهم کردم..امدم شما رو هم شاد کنم😂😁😂

دوستت دارم منه دیوانه در قلبم عشقم شدی دردانه باز مثل هرشب حرفمو گوش بگیر منو آرام کن و آغوش بگیر🎧🎤🎶🎵

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

احسنت 👌🌹

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
شادیتون مستدام😁😁😁

قربانت ستاره بچینی😁😝

دوستت دارم منه دیوانه در قلبم عشقم شدی دردانه باز مثل هرشب حرفمو گوش بگیر منو آرام کن و آغوش بگیر🎧🎤🎶🎵

سلام شوماخر  

حاکمی به مردمانش گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،از میان جمع حسنک بلند شد و گفت:گندم و شیر که گفتی چه شد؟!کار چه شد؟!!مسکن چه شد؟!!!! حاکم گفت:ممنون که مرا آگاه کردید،همه چیز درست می شود...یک سال بعد حاکم مردمان را جمع کرد و گفت:صادقانه مشکلاتتان را بگویید تا حل کنم،کسی نگفت:گندم چه شد؟کار چه شد؟شیر چه شد؟                            آرام وبی صدا یک نفر از میان جمع گفت:حسنک چه شد؟!!!!!

شوهر منم دفعه اول زد به يه صندوقي بعد من از ترس تركيدم

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

خدا آخر عاقبتتو ختم بخیر کنه😃

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
سلام شوماخر    

سلام و عرض ادب..بیچاره یارو که واسم بنزین زد چقد دل داریم داد دون دون جای تصادف خانما رو نشونم داد..میگف عادیه😅

قربانت ستاره بچینی😁😝

بنظرم صندوق صدقات بچینه بهتر نیست؟

😂😂

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
شوهر منم دفعه اول زد به يه صندوقي بعد من از ترس تركيدم

تو چرااا😁

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز