2777
2789
عنوان

تصادف

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 46 پست
تو چرااا😁

فكر كردم كسي رو زير كرده تا يه ربع زير ماشين دنبال ادم مي گشتم

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

وای من ماشین صفر شوهرم رو زدم به یه پراید پارک شده پرایدم خورد به یه پیرمرده داشتم سکته میکردم انقدر گریه کردم تو خیابون تا شوهرم اومد . بیشتر واسه ماشینش دلم سوخت 😞 بعد پیرمرده خدا خیرش بده خیلی ادم خوبی بود . همش میگفت دخترم چیزیم نشد حالم خوبه حالا اونم ترسیده بود پاهاشم صربه خورد ولی هیچی نگفت 😞

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دلمونو شاد کردی خدا شادت کنه😂😂😂😂

انشااللههههههه😚😂😁😂

دوستت دارم منه دیوانه در قلبم عشقم شدی دردانه باز مثل هرشب حرفمو گوش بگیر منو آرام کن و آغوش بگیر🎧🎤🎶🎵
بنظرم صندوق صدقات بچینه بهتر نیست؟ 😂😂

نه اونو من باید بچینم😁

دوستت دارم منه دیوانه در قلبم عشقم شدی دردانه باز مثل هرشب حرفمو گوش بگیر منو آرام کن و آغوش بگیر🎧🎤🎶🎵
نه اونو من باید بچینم😁

😍😍😆😆

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
وای من ماشین صفر شوهرم رو زدم به یه پراید پارک شده پرایدم خورد به یه پیرمرده داشتم سکته میکردم انقدر ...

نمیدونم چرا تو رانندگی ظریف کاری بلد نیستم!

منم یبار با ماشین رفتم تو پیاده رو خوردم صندوق صدقات وااای یعنی آخر سوتی بودااا

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
😂😂😂😂😂بابا چ کردی تو ابرو نذاشتی واسمون😒 تازه داشتن پارک دوبلمونو یادشون میرفتا 😂😂😂😂😂😂😂

بابا پارک دوبل بلدم😀😂

نمیدونم چرا تو رانندگی ظریف کاری بلد نیستم!

یه چیز میگم بین خودمون باشه من تا حالا تنها نشستم پشت فرمون شوهرم پارک کرد رفت کار داشت یکی گفت برو جلوتر جو منو گرفت اومدم برم جلو اونم با ماشینی که تا حالا پشتش نشسته بودم دیگه اینجوری شد 😓

منم یبار با ماشین رفتم تو پیاده رو خوردم صندوق صدقات وااای یعنی آخر سوتی بودااا

اخ اخ 😲

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز