2777
2789
عنوان

تصادف

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 46 پست
وای من ماشین صفر شوهرم رو زدم به یه پراید پارک شده پرایدم خورد به یه پیرمرده داشتم سکته میکردم انقدر ...

پیر مرده. هم اگر میخورد به یکی دیگه مثل بازی دومینو. میشد    فقط یه افسر با بلندگو کم داشت که بکه. پیکان چه کردی!!!!! البته الان به جای پیکان. باید اسم ماشین شما را میگفت   

حالا من یه بار مامانمم همراهم بود تصادف کردم با یه پسره😐

پسره اومده بود سوییچ و برداره که ما درنریم 

حالا من این وسط دست پسره رو محکم گرفته بودم مامانمم محکم مشت میکوبید رو دستش🙈

الان که یادم میادا میخوام سرم و بزنم تو دیوار 

یعنی میترکیم از خنده یادمون میاد😁😅

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه چیز میگم بین خودمون باشه من تا حالا تنها نشستم پشت فرمون شوهرم پارک کرد رفت کار داشت یکی گفت برو ...

درکت میکنم😰

دوستت دارم منه دیوانه در قلبم عشقم شدی دردانه باز مثل هرشب حرفمو گوش بگیر منو آرام کن و آغوش بگیر🎧🎤🎶🎵
پیر مرده. هم اگر میخورد به یکی دیگه مثل بازی دومینو. میشد     فقط یه افسر با لندگو کم داش ...

😁 انقدر شلوغ بود اونجا یه زنه با کالسکه جلوی پراید بود اگه به اون خورده بود بیچاره بودم. خدا بهم رحم کرد.😐

صبح سرکلاس پسره تعریف میکرد یه زن با ماشین خارجی میزنه به ماشینش اینم تازه گواهینامه گرفته پسره میگه زنگ بزنم پلیس زنه میگه نه دست میکنه کیفش دویست میده به پسره..پسره میگه سی تومن خرج صاف کاری شد نمیدونم بقیشو چیکار کنم اخرش قرار شد هفته دیگه واسه کلاس بستنی بیاره😂

دوستت دارم منه دیوانه در قلبم عشقم شدی دردانه باز مثل هرشب حرفمو گوش بگیر منو آرام کن و آغوش بگیر🎧🎤🎶🎵
فقط به گوش جاریم نرسه بین خودمون باشه😁😊

ایول پس راز گل سرخ اینه..😆

😁 انقدر شلوغ بود اونجا یه زنه با کالسکه جلوی پراید بود اگه به اون خورده بود بیچاره بودم. خدا بهم رح ...

خوب منم همینو. میگم. فکرش بکن.  پیرمرده هم میخورد به اون زنه.       وای خدا نکشتت ترکیدم از خنده 

😁 انقدر شلوغ بود اونجا یه زنه با کالسکه جلوی پراید بود اگه به اون خورده بود بیچاره بودم. خدا بهم رح ...

البته. ببخشید که میخندم. ها.   آخه من یه مدت شغلم یه طوری بود که. با خانم هایی که. امتحان رانندگی میدادن. سر و کار داشتم.  یاد. بعضی. خاطرات افتادم 

اوا فهمیدی رازم رو 😊😁

همه فهمیدن..همه😆👌

ایول دمت گرم عزیزم 😂😂😂😂😂😂😂

💙عزیزم یه صلوات برای مادر شدنم میفرستی..دو ساله منتظرم و دلم گرمه به دعاهات..💙جان مادر نمی آیی؟چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟راستی مادر، جایت خوب است؟دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟عشق مادر خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟زبانم قاصر است نمی آیی؟نازنین فرشته مادر، خدا در نزدیکی توست؟اگر خدا را دیدی یا صدایی از او شنیدی و آن حوالی حسش کردی بگو مادرم منتظر من است..اجازه بگیر و به درونم بیا و انتظارم را پایان بخش...آه😔😔😔
ایول دمت گرم عزیزم 😂😂😂😂😂😂😂

فکر کنم همه خانمای راننده خوشحال شدن😂...ما همه مثل همیم

فکر کنم همه خانمای راننده خوشحال شدن😂...ما همه مثل همیم

اره والا اصن مگه خانم راننده ای وجود داره که از این سوتیا نداشته باشه😅😅

💙عزیزم یه صلوات برای مادر شدنم میفرستی..دو ساله منتظرم و دلم گرمه به دعاهات..💙جان مادر نمی آیی؟چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟راستی مادر، جایت خوب است؟دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟عشق مادر خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟زبانم قاصر است نمی آیی؟نازنین فرشته مادر، خدا در نزدیکی توست؟اگر خدا را دیدی یا صدایی از او شنیدی و آن حوالی حسش کردی بگو مادرم منتظر من است..اجازه بگیر و به درونم بیا و انتظارم را پایان بخش...آه😔😔😔
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز