دخترخالم یه لباسی برای بچم اورده. منم دوسش ندارم نوعه ولی هرمغازه ای میرم مدل همون میبینم. یه مغازه هست همیشه ازش خرید میکنم. نمیشه برم بگم این لباسو از شما گرفتم ولی اندازه بچم نیست تعویض کنم؟!
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اونا که فاکتور و رسید میخوان تا بپذیرن و تعویض کنن
ولی کار شما انسانیه؟
هدیه رو فوقش خوشتون نمیاد استفاده نکنین، نمیشه که به مغازه دار ضرر بزنید، این اسمش یه چیز دیگه میشه نه تعویض
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
من اینترنتی یه دست لباس نوزادی سفارش دادم برای دخترم انگار لباس عروسکه از بس کوچیکه اصلا ار سرش پایین نرفت فکر نمیکنم هیچ بچه ای اون اندازه ای باشه سایز ۱ گفت ولی سایز صفر هم نیست کوچیکتره برای بچه های نارس خوبه، اما دیگه پس نگرفت گفت من از قبل نوشتم اندازه ها رو چک کنید مامانم گفت بذار بمونه یادگاری
کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _ و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️