2777
2789
عنوان

با تنفر وکینه ای که دارم چیکار کنم

121 بازدید | 16 پست

از خانواده شوهرم متنفرم انقدر آزارم دادم که فامیل های دورشون هم میبینم اعصابم بهم میرزه دلم میخواد روحم آزاد باشه ولی خیلی ازشون زخم خوردم.چیکار کنم دیگه دوست ندارم باهاشون خوب باشم ولی نمیخوام خودم را آزار بدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی آمین.ولی من میبنم روز به روز حالشون خوش تر میشه

دنیا دار مکافات یه روزی خدا میزاره تو کاسشون پدر بابام به ما و بچه های عموم ظلم کرد با وجود اینکه نون شب نداشتیم نگاهم بهمون نمی‌کرد ولی در آخر به خواری افتاد و مرد 

عزیزم من تجربه ام رو میگم اول خودت رو مشغول کن یه هنری شروع کن هرچی که مجبور باشی از خونه بزنی بیرون 

بعد فکرت شروع می‌کنه کمتر بها بده به اونا

یواش یواش ازشون فاصله میگیری تازه بهانه هم داری براشون قانون می‌ذاری فلان روز فقط خونه ام یا تا فلان ساعت خونه نیستم تا دستت بیاد کی می‌ره کی میاد

بعد ارتباطت رو باهاشون حفظ می‌کنی یه لبخند ساختگی می‌ذاری گوشه لبت و میشینی جلوشون اینم بگم تیپ می زنی خیلی خفن میری این ور اون ور اینطوری میشی آیینه دقشون چون اونا از تو بدشون میاد وقتی تو رو میبینن که حالت خوبه عذاب میشکن 

من این روش رو دارم 

دست خودت نیست نمی تونی بگی من از الان دیگه به ظلم هایی که در حقم کردن فکر نمی کنم یا دیگه بهشون بها نمیدم 

یه زمانی میاد که دیگه در نظرت به پشیزی هم نمی ارزن اون موقع خودت میفهمی و این نشانه قدرت و حال خوبه توعه

اینم بگم اصلا قطع ارتباط نکن

اسماشون رو توی گوشیت عوض کن اسم مستعار بذار تا دلت خنک بشه من یه مدت شماره شون رو حذف کردن وقتی زنگ میزدن میگفتم شما!!!! خیلی جا میخوردن دلم خنک میشد بهانه میاوردم که گوشیم خراب شده شماره نمیاره 

بزن دست قشنگه رو

برام دعا کن مخصوصا برای پسرم

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین