2777
2789
عنوان

درماه چندبار فست فود می خورید

102 بازدید | 11 پست

درماه چند بار ۴ست فود یاغذای بیرون میخورید.من راستش اضافه وزنم دارم کردم هم چرب . ما ماهی دوسه بار پیتزا میخوریم( بیرون) به نظرتون زیاد.

پیتزا چنده تو شهرتون

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا جدیدا خوشم نمیاد 😐برای بچه ها سفارش میدم ولی خودم نمیخورم  پیتزا دوس ندارم

فس فود فقط سوخاری یا ساندویچ رویال برگرد میخورم ک هر وقت هوس کنم وگرنه مثلا ماهی چن بار نیس شاید ی بار نهایت دوبار

من ترجیهم بیشتر انواع کباب ایناست ک شوهرم خودش بپزه رستورانی هم نمیدوستم😂🤦🏻‍♀️

۳ ۴

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

خودت خونه پیتزا درست کن همه چیزشو با ی قاشق روغن تفت بده سیر آویشن بزن بعد بریز روی نون بدون پنیر بزار فر باورت نمیشه چقدر خوشمزه میشه   من همیشه برای خودم اینطور درست میکنم بچه ها منو مسخره میکردن یک بار یدونه بزرگ درست کردم بهشون یکی ی برش دادم   الان دو تا بزرگ درست میکنیم یدونه با پنیر برای اونا یکیش بدون پنیر برای من و اونا